nu pot nici eu
nu pot nici eu
Sa speram ca vom primi ceva compensare serioasa... pentru multi neputinta de a intra in joc a adus mari prejudicii.
Aparent, problema logării nu s-a rezolvat pentru toţi jucătorii.
Vă rugăm sa NU trimiteţi mesaje Echipei de suport.
Voi reveni cu informaţii noi.
fix aceiasi problema si la mine... restu serverilor in alte tsari merg fara probleme!!!
ok si cine imi intoarce resursele si unitatile perdute? la mine intro ora expira aventura!!!
la mine se pare ca merge cu IE, dar nu merge cu nici un flavor de Chrome, nici cu FF
//EDIT: m-am grabit, nu merge nici cu IE. ce e straniu e ca azi de la birou, acum 20 minute, am intrat fara probleme 18:18/27.09.2013
//EDIT2: am reusit sa intru atit cu Opera cit si cu IE, cu Opera nu se poate juca, cu IE e acceptabil. la mine in breasla sint inca cel putin 3 colegi care nu au reusit sa intre cu Chrome/FF nici dupa repetate dezinstalari. 22:29/27.09.2013
Ultima modificare făcută de der_heikle_lukas; 27.09.2013 la 20:30.
din nou nu pot intra in joc? se face albastru si nimic
oameni buni,nu ma pot loga,imi apare o pagina bleu...chiar trebuie sa fiu activa 24 din 24?
... si mai aduce inca! am fost delogat si iar nu pot intra...
deja e jenant.....o zi intreaga fara logare....insula probabil muci.....o sa va rog sa-mi refaceti voi toate minele, lanurile, fantanile etc.....si sa-mi dati si bonus ziua premium dusa draku