Intrebare intrebatoare....chestia cu colectabilele va fi permanenta in joc sau e de tip event si tine doar o anumita perioada de timp?
ms
Intrebare intrebatoare....chestia cu colectabilele va fi permanenta in joc sau e de tip event si tine doar o anumita perioada de timp?
ms
un raspuns? oricare?
Obiectele colectabile nu au o durată de viaţă prestabilită, nu sunt temporare.
Menţinerea lor în joc depinde de feedback-ul primit de la jucători.
multumesc frumos
sa se scoata,pt . ca: 1- bambuchu numai in aventuri o tine de cand cu "planurile x3" si ma oftic ca nu pot sa il mai ajung din urma ))
2-inca mai am pe stoc vreo 100 planuri de insuructie x2 si isi pierd valoarea mai tare
dar in joc,e posibil ca in timp sa mariti insula sau sa mai adaugati alte insule sa marim teritoriile noastre?
Da-ne si noua daca ai prea multe :P Mie imi place ideea de ceva nou, dar ne stricam ochii cu ele, ar trebui sa fim mai motivati pentru a le culege.
Nu stiu daca aici e tema potrivita sa pui aceasta intrebare, aici se discuta despre colectabile, nu marirea insulei
Da, bambu e o problema majora care ne deranjeaza pe toti )
E bine cum e sistemul, iti zice cate sunt, cate mai ai.. dar nu sunt vizibile. Eu nu voi renunta la copaci, mai bine la munti
Deocamdată, se află în curs de implementare posibilitatea de a obţine mai mult loc pe insulă, în viitor probabil că va exista şi o modalitate de extindere a teritoriului deţinut de jucători.
Până atunci, însă, mult succes la colectare şi la ajungerea lui Bambuchu din urmă
Mie in aventuri nu imi mai apar cazane, e un bug la mine sau e ceva normal?