Subiect închis
Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Disparitia misiunii breslei

Data înscrierii
    24.01.2013
    Posturi
    10
    Lume
    Limanul cu stejari

Disparitia misiunii breslei

Ma las pagubas dupa aproape 14 Paisprezece zile noi breasla UNITED nu avem misiunea breslei. Este necesar desfiintarea breslei pentru a avea misiuna breslei ? Multi jucatori parasesc breasla deoarece nu avem misunea breslei si spun ca au pierdut aproape 1 800 monedele breslei in acest timp .
    Multumesc o zi buna .

Data înscrierii
    24.01.2013
    Posturi
    10
    Lume
    Limanul cu stejari
    Multumesc frumos pentru raspunsul suportului in 6 zile . Este mai interesanta o poezie sau ,,Cel mai de seama colonist" decat functionarea unei bresle
    Am muncit degeaba 10 luni de zile la breasla ,36 000 monezi am donat servarului pentru o functionare ,,corecta" a lui. Servarul german merge bine la noi mai putin , mai bine scoateti misiunea breslei si breasla .

Data înscrierii
    15.11.2012
    Posturi
    690
    Lume
    Limanul cu stejari
    Toate serverele au aceeaşi problemă a blocării misiunii breslei.
    Echipa tehnică munceşte pentru a găsi o soluţie globală.
    Nu am alte informaţii momentan, şi nici echipa de suport nu are.

P.S. Echipa de suport are termen de răspuns în 48h.

Data înscrierii
    16.08.2013
    Posturi
    17
    Lume
    Limanul cu stejari
    yahsa am vrea sa stim si noi cand se va reglementa cu adevarat acest joc sa nu mai existe erori de joc...ca fiecare am cheltuit o multime de monede ca sa facem breslele....multumesc

Data înscrierii
    15.11.2012
    Posturi
    690
    Lume
    Limanul cu stejari
    Noi facem tot posibilul ca să nu apară erori de joc sau bug-uri.
    Echipa tehnică e mereu în alertă, pentru a elimina aceste neplăceri.

Fiind încă în stadiu BETA, toate sugestiile şi comentariile voastre sunt binevenite şi luate în considerare.
    Vă mulţumim!

Subiect închis

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii

Ubisoft utilizează cookie-uri pentru a se asigura că dvs. beneficiați de cea mai bună experiență pe site-urile noastre. Prin continuarea utilizării acestui site, vă exprimați acordul cu privire la aceste cookie-uri. Găsiți mai multe informații în secțiunea politica de confidențialitate.