potentarea este optionala, si poate sa nu fie utilizata in cazul in care faci blocaje; dar poate fi folosita foarte bine in aventuri care nu necesita blocaje, sau de catre cei ce aleg sa atace tabara cu tabara
potentarea este optionala, si poate sa nu fie utilizata in cazul in care faci blocaje; dar poate fi folosita foarte bine in aventuri care nu necesita blocaje, sau de catre cei ce aleg sa atace tabara cu tabara
Corect ! Plus ca aceste potentari , daca s-ar dori sa fie implementate ar putea fi pe timpi ( 15 min, 30 min sau mai mari ) . Cele pe durata de timp mica ar putea fi produse la primarie din colectabile existente sau altele noi iar cele pe durata mare sa se cumpere pe nestemate de la negustor , cu posibilitatea de a fi comercializate si la piata.
Echipa de dezvoltare va fi pusă la curent în ceea ce priveşte sugestiile primite de la voi.
Vizitaţi serverul de testare pentru a vedea ce caracteristici noi au şansa de a fi implementate în joc în viitorul apropiat.
Şi noi vă mulţumim pentru sprijin şi implicare!
Colonizare cu spor!
O intrebare ,,, poate fi scoasa acea fereastra care apare in stanga/sus ce anunta actiunile efectuate in timpul jocului ? Aceeasi informatie ce este scrisa pe aceasta fereastra o putem gasi si in fereastra chat-ului la sectiunea "stiri". Cred ca nu toti jucatorii dispun de computere cu desctop mare si uneori fereastra chiar supara mult. Apare la fiecare actiune si chiar zaboveste destul de mult pana dispare. Cu respect
Am înţeles motivul pentru care ai făcut această sugestie, însă mă îndoiesc de aplicabilitatea ei.