Nume:Zgripsor
Ce lvl ai:43
Ai mai fost in alte bresle: Da, Eagles
De ce ai parasit acea breasla:inactivitate in breasla + un bug
De ce vrei sa te alaturi: din afara, am impresia ca sunteti activi
Nume:Zgripsor
Ce lvl ai:43
Ai mai fost in alte bresle: Da, Eagles
De ce ai parasit acea breasla:inactivitate in breasla + un bug
De ce vrei sa te alaturi: din afara, am impresia ca sunteti activi
Nume: Deu21
Ce lvl ai: 31
Ai mai fost in alte bresle: Doar una singura, Eagles
De ce ai parasit acea breasla: Uhmm, se desfiinteaza datorita inactivitatii celorlalti membrii, asa ca nu prea am parasit-o eu, ci ea pe mine =))))
De ce vrei sa te alaturi: Doi colegi foarte de treaba doresc sa vina in aceasta alianta, uite unul dintre ei mai sus-acolea Zgripsor
M-am gandit sa ii urmaresc (ca un catelus cuminte.. catelusa in cazul meu) .. pana imi zice unul dintre ei: "Mars de aici " =)) :P
Ei bine...sunt o fire glumeata si prea vorbareata (in afara mediului on-line mai mult). Dar in principul motivul real ar fi faptul ca vreau sa imi perfectionez modul de joc si nu vad unde altundeva decat aici impreuna cu cei 2 colegi si viitorii colegi cu care sper ca am sa ma inteleg bine..
Ultima modificare făcută de Deu21; 23.08.2013 la 20:43.
eu o sa fiu off zilele acestea, in caz ca vreti invitatii, vorbiti cu cei de peste 40+ din breasla sa va trimita invitatie
Nume: Myraluz
Ce lvl ai: 31
Ai mai fost in alte bresle: da, in una
De ce ai parasit acea breasla: hmm, sunt multe de spus, dar adevarul e ca nu am parasit-o eu (nici mult nu cred ca mai stateam acolo), ci ca m-am trezit intr-o dimineata in afara breaslei fara avertismente, fara nimic-mentionez ca in 2 zile 11 jucatori fie au parasit acea breasla fie au fost exclusi-si acum sa va spun cateva din cele multe:
-am intrat in acea breasla, am asteptat o saptamana sa mi se deblocheze mb pt ca erau vreo 2 care nu o facusera (se pare ca nu a fost prima oara cand s-a asteptat o saptamana la mb)
-pe chat era liniste totala, abia daca scriau unul doi la cateva zile cateva cuvinte;
-seful nu a facut nimic sa schimbe in bine atmosfera din cadrul breaslei (cel putin eu n-am vazut nici o incercare in acest sens in afara de mesajul automat) sau
poate a incercat ceva inainte sa intru eu dar nu a avut cu cine si s-a lasat pagubas;
-vreo 3 zile consecutive s-a efectuat misiunea breaslei zilnic si asta pentru ca s-a trezit o right hand si a inceput sa dea afara pe toti( cate 2-3 pe zi) care nu
aveau terminata seara sau a doua zi dimineata mb, fara scrisoare de avertisment, fara mesaj pe chat - asta s-a intamplat si in cazul meu pt ca nu am intrat o zi
din cauza unor obligatii rl si a doua zi am vazut ca-s in afara breaslei;
-seful nu a avut nici un cuvant de spus privind ceea ce se intampla in breasla lui in ultimele zile... si cam atat, ca prea m-am intins si va plictisesc
De ce vrei sa te alaturi: pentru ca imi place viata de haita, nu cea de lup singuratic; pentru ca jocul e mult mai placut alaturi de altii si pentru ca in breasla voastra am vazut ca pe primul loc e voia buna si distractia si nu invidia, orgoliile si alte rele eliberate din cutia Pandorei.
Doamneee, cat am putut sa scriu!!! ))...scuze, taiati ce-i in plus
ce se intampla de nu mai pot intra pe contul meu??