cum , dupa ce faci samanul primesti doar baloane????
cum , dupa ce faci samanul primesti doar baloane????
A postat tage samanul
http://forum.thesettlersonline.com/t...uthors/page103
Jocul ăsta merge în jos după câte se vede. Abureala aia ştiinţifică n-a făcut decât să complice lucrurile, iar beneficiile sunt foarte mici faţă de cât îţi baţi capul cu tot soiul de manuscrise, de geologi cu feţe de idioţi şi de clădiri care consumă o mulţime de resurse, de licenţe plus loc pe insulă. Acum evenimentul e vai de capul lui, mult mai de cacao decât ăla de paşte, când de bine de rău se agita lumea să facă rost de ouă, să facă un comerţ cu ele, etc. Segmentul vostru de jucători mititei nu va participa la un eveniment care nu dă nimic palpabil, doar promisiuni de genul: s-ar putea ca după ce vă chinuiţi să faceţi rost de o grămadă de baloane şi să le donaţi, deci subliniez, donaţi, nu luaţi nimic pe ele, dar s-ar putea să câştigaţi ceva. Nu se ştie sigur, dar s-ar putea. Păi în cazul ăsta, ţinând cont că într-un joc de server întotdeauna produc mai mult cei care plătesc şi folosesc opţiunile premium ale jocului, este clar că serverul românesc nu are şanse fiindcă proporţia nivelului de trai se păstrează şi în jocuri. Treaba a devenit brusc prea abstractă şi complicată, şi auzi, tocmai la "marea" aniversare de 20 de ani. Ca o încununare a nereuşitei evenimentului, clovnul ăla care prezintă misiunile e grozav de urât.
serios acum...ce primesti daca termini aventura???
tabara 13 generel normal 200R ,pierderi 144R
tabara 14 general norma l56 R,44M,100S,pierderi 56R,42M,30S
Eu nu am reusit sa termin aventura.Mi-a ramas numai ultimul boss.Cu toate ca am numai nivel 36 si am numai 3 generali am investit 1000 de aur in misiunea asta dar nu imi pare rau.Pacat ca nu o sa reuseasca serverul nostru sa se califice mai departe.Oricum am incasat aproape 14000 de experienta.
da,ai dreptate,ca si breslele,nu-i niciun avantaj sa faci parte dintr-o breasla!!!!