am descoperit o eroare de formulare in textul misiunii Tactician ["cel mult 50" vs "50 sau mai multe"]:
am descoperit o eroare de formulare in textul misiunii Tactician ["cel mult 50" vs "50 sau mai multe"]:
Misiunea "Tactician" va fi reparată odată cu perioada de întreţinere de mâine, datorită sesizărilor voastre.
Mulţumim pentru ajutor!
err_problema_stil.jpg
Misiunea "O problema de stil" a fost modificata, in bine zic eu, dar a ramas traducerea in engleza pt a 3-a cerinta.
Am observat o eroare de text la geologul cu abilitatea "De doua ori marmura". In momentul in care intra aceasta abilitate apare un text nedefinit in pop-up-ul sau din stanga sus. Din pacate nu am fost pe faza sa fac un print screen, am o captura doar cu log-ul de "Stiri" unde de asemenea apare "[undefined text]".
err_geo_marmura.jpg
Am mai observat si alte lucruri la aceasta abilitate si nu stiu sigur daca sunt erori sau aceasta a fost intentia dezvoltatorilor:
- a doua mina de marmura este descoperita inainte ca geologul sa se intoarca din explorare
- daca este gasita o a doua mina de marmura, abilitatea "Filon natural de marmura" nu i se aplica si acesteia cu toate ca geologul respectiv o are dezvoltata
P.S. nu stiu de ce dar pe IE10 nu mai pot adauga imagini la post-urile de pe forum...
Mulţumim pentru atenţionare, Echipa tehnică se va ocupa de repararea acestor erori de text.
Colonizare cu spor!
Daca serverul este inchis, ca si acum, la butonul joaca acum apare textul urmator:
Va rog sa corectati cuvantul ingrosat. Multumesc.Regretăm faptul că nu te-ai putut conecta la serverele "The Settlers Online". Te rugăm să încercci să te reconectezi. În cazul în care problema persistă, te rugăm să vizitați prima pagină și forumul pentru mai multe informații.
Încercăm să rezolvăm această problemă.
Nu vrei să îți scape nimic?
Urmărește-ne pe Twitter și Facebook.
Echipa ta. The Settlers Online
Identific 4 greseli de ortografie:
fii in loc de fiii de 2 ori
,din nou, 2 virgule inutile
ajutati-pe cratima inutila
http://postimg.org/image/u33ykqwbr/
Mulţumim, greşelile vor fi reparate.
În aventura „Preoții întunecați”, titlul misiunii este „Castelele întunecare și osuarele” iar la descriere e scris „castelele întunecate”. Cred că ar fi bine să fie la fel, pentru a nu se face confuzie.