M-am apucat sa fac misiunile de criza. La o misiune aveam de produs 150 de sandvis-uri si apoi de potentat 150 de cladiri din vecini. Serverul nu mi-a contorizat toate potentarile care le-am facut, mi-a aratat ca mai am 15 cladiri de potentat. Am mai facut 15 potentari, iarasi 5 nu le-a contorizat.
Acu de dimineatza m-am apucat sa fac la casa de aprovizionare cateva seturi de talhari pensionati, seturi de 100 colonisti. Primul set mi l-a pus, al doilea la fel, al treilea a ramas cursorul cu clepsidra ca lucreaza, dar nu mi l-a pus in schimb surpriza 2500 paine lipsa.
Va scriu toate acestea nu pentru ca vreau resursele respective inapoi, vreau sa incercati sa corectati in vitoarele update-uri aceste bug-uri. Nu am patit doar eu ci si alti membrii de alianta.
O sugestie, nu am facut misiunea "Tactician-Invinge o tabara de talhari in zona ta folosind 50 sau mai multa cavalerie" este misiune principala, am curatat toata insula mea de talhari, iar acu nu mai am cum sa o termin pentru ca nu mai am armate inamice pe insula. Propun sa puneti o optiune de a termina cu nestemate, chiar si mai scumpa dar sa fie prezenta, nu la toate misiunile ci doar la unele cum ar fi aceasta oricum tot voi iesiti in castig.
In rest toata stima si respectul pentru efortul depus pentru jocul acesta, chiar merita, imi place si imi plac si ideile care urmeaza sa fie implementate. Razvan