Desi am potentat 100 de cladiri (am dat 100 de cosuri) in misiune imi arata date doar 24. Ce se poate face in acest caz?
Desi am potentat 100 de cladiri (am dat 100 de cosuri) in misiune imi arata date doar 24. Ce se poate face in acest caz?
Salut, aceasi problema o am si eu. Am potentat 150 cladiri insa au fost contorizate doar 33. Am facut ticket de ieri si acum astept. Partea proasta este ca pierd timp, pentru ca nu pot trece la urmatoarea misiune...
150 de sandv din cate am auzi trebuie, nu cosuri
@greenwoods: Pana la lvl 36 misiunea este cu 150 sandvis, iar peste lvl 36 100 cosuri irma.
@john: ai facut ticket ?
Sunt sigur marcusyon, ca ti se va raspunde la ticket, iti inteleg frustrarea si nemultumirea, dar nu trebuie sa recurgi la cuvinte nepotrivite ca in postarea pe care am sters-o.
Multumesc
Da ma rog, undeva ai si tu dreptate. Dar cand te gandesti ca pierzi cel putin 4 zile dintr-o misiune cu termen limita scurt (sambata si duminica echipa tehnica nu lucreaza ) din cauza unui amarat de bug...
Toate tichetele făcute de voi au primit răspuns și problema s-a rezolvat. Ne cerem scuze pentru întârzierea provocată, suntem conștienți de acest bug iar echipa de tehnicieni se ocupă de soluționarea ei, pentru următoarele lanțuri de misiuni.
Colonizare cu spor!