Buna ziua,
I. La inceput as dori sa incept cu vreo 2 aspect legate de "BREASLA", prin afara facptului ca trebuie sa faci rost de 400 monezi ca sa adaugi un slot pentru un jucator nou, care dupa o luna se lasa de joc dar nu anunta pe niemeni, eu unu as dori sa se implementeze un sistem de monitorizare al jucatorilor care fac parte din breasla si care sa poata fi vizibil de catre liderii de bresle si administrator acesteia, ca in caz de inactivitate respectivul jucator sa fie dat afara din breasla. Ca de exemplu:
*bulina verde - active
*bulina galbena - inactive de cel putin 2 zile
*bulina rosie - inactive de cel putin 7 zile
Si in momentul cand se ajunge la respective bulina rosie sa fie dat afara (asta in cazul in care jucatorul nu a anuntat liderul sau administratorii respectivei bresle).
II. As mai aduaga la misiunea breslei acelasi lucru, fiindca sunt unii jucatori care sunt prea rusinosi sa ceara ajutor, adica sa se vada cine a facut misiunea breslei si cine nu.
III. Legat de jucatori care se duc in vacanta si lasa contul pe liber ducanduse toate minele de cupru, fier, carbune s.a.m.d. eu fac parte din acesti jucatori si sigur nu sunt singuru`, cel putin 99% pleaca in vacanta in diferite perioade si nu cred ca la intoarcere ai vrea sa ai exploratorii ocupati sa-ti caute cele 6 mine de carbune, asta ar insemna sa iti pierzi vreo 2-3 zile in functie de cati exploratori ai. Si eu m-am gandit sa se puna o functie prin care un alt jucator sa-i tina locul in sensul sa-i poata umbla pe cont dar fara sa se stie datele de logare ci prin intermeriul jocului. DAR respectivul jucator care ii tine locul celui plecat sa nu aiba acces la comert cu el insusi si cu alti jucatori, sa nu poata muta cladiri sau sa distruga cladiri, sa nu poata recruta unitati, sa nu poata avea acces la casa de aprov. - potentari. Singurele lucruri pe care le poate face este sa constuiasca ce e deja construit(nu alte cladiri care nu au fost construite).
IV. Minele care s-au epuizat sa poata fi realimentate, cu toate ca nu sunt atatea re-fill-uri cate mine avem dat totusi cine stie cand vreodata ai nevoie de resusrsepe pe care le dai pe o mina de a fi reconstruita.
Cam atata deocamdata, pe viitor mai revin cu alte idei, sper ca macar cea cu activitanea\inactivitatea jucatorilor sa se puna in practica