Săpămâna aceasta avem bucuria de a-l numi Cel mai de seamă colonist! pe Suracis !
Cele 500 de Nestemate îi revin datorită sugestiilor postate pe forum. Felicitări!
Nu uitați, oricine poate ajunge În lumina reflectoarelor !
Colonizare cu spor!
BB_Yahsa
bv suracis
Va multumesc mult pentru premiu pe viitor sper sa fiu si mai active pe forum pentru a ajuta colegii care eu problem si sa vin si cu alte idei, sugestii pe viitor. Mersi Green
Ultima modificare făcută de Suracis; 11.07.2013 la 06:44.
All limits are self imposed.
Săpămâna aceasta avem bucuria de a o numi ”Cea mai de seamă colonistă!” pe Nesidia !
Cele 500 de Nestemate îi revin datorită minunatei prezentări a breslei sale. Felicitări!
Colonizare cu spor!
BB_Yahsa
Cum pot deveni "Cel mai de seama colonist!" ??
Felicitari pt toti..
Cel care primește titlul de ”Cel mai de seamă colonist!” și premiul de 500 de Nestemate este... Alb13!
Felicitări pentru descoperirea şi descifrarea ultimului şi celui mai greu cod voucher şi pentru postarea acestuia pe forum !
*Cu această ocazie, le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în facerea cunoscută a codurilor voucher, pe forum.
Colonizare cu spor!
BB_Yahsa
Săpămâna aceasta avem bucuria de a-l numi ”Cel mai de seamă colonist!” pe Exsanguinar !
Cele 500 de Nestemate îi revin datorită iniţiativei deosebite de a crea un mediu cald şi prietenesc pentru coloniştii de pe forum. Felicitări!
Colonizare cu spor!
BB_Yahsa
Ultima modificare făcută de BB_Yahsa; 01.08.2013 la 10:11.
Asa este green, de mishu uitasem. sincere felicitari amandurora
buna
m-am pacalit la piata cu 800 monezi
dar mirelaius10 este un settlers cumsecade si mi-a inapoiat acele monezi
propun sa fie ”Cel mai de seamă colonist!”
multumesc!