Imi poate spune cineva cat produce aproximativ Monetaria. Multumesc
Imi poate spune cineva cat produce aproximativ Monetaria. Multumesc
2 minereu aur, 8 carbune - 1 lingou
4 lingouri - 1 moneda
simplu fara potentare la lvl 1
Bună Sergiu85 ,
Ciclul de producţie pentru monede este următorul:
Monetărie/Producţie /Consum /Timp
Lvl.1 / 1 Monedă/ 4 Aur / 24 min.
Lvl.2 / 2 Monede/ 8 Aur / 24 min.
Lvl.3 / 3 Monede/ 12 Aur/ 24 min.
Lvl.4 / 4 Monede/ 16 Aur/ 24 min.
Lvl.5 / 5 Monede/ 20 Aur/ 24 min.
mmm.....multumesc. Nu prea se merita vad.
Dacă se aplică potenţare dublă, triplă, merită. Mai ales pe Monetarii de nivel cât mai mare. Bineînţeles aceasta rămâne la alegera fiecăruia.
mda dar aici treaba sta altfel. Un depozit de aur are 300 minereu, nu ? si o mina de aur costa 1400 ss, 1400 mm si 1500 unelte din cate am vazut. Calculul e simplu, din 300 minereu se obtin 37 de monede. Investitia la pretul pietii e de 290 monede si profitul e de doar 37. In final tot la nu se renteaza raman :P pare rau. Daca s-ar taia un zero de la resursele necesare si s-ar pune 2 lingouri o moneda ar mai merge sau mai mult minereu, mult mai mult. Cat depre potentare si nivel, din ce am vazut eu pana acuma creste productia dar si consumul...ce economisesc e doar timp.
Ultima modificare făcută de Sergiu85; 30.04.2013 la 19:45.
ideea e ca u alimentezi mina aia cu zacamant care pica din aventuri. o monetarie de lvl 5 cu potentare tripla scoate 15 monede la 24 min ...deci e ff ok..
u cand dai drumul la mina potentezi tot ciclul (zacamant , turnatorie , monetarie)
dintr-o mina care are 300 minereu faci 300 monede cu tot lantul potentat, cu x2...resursele inca au pret bunisor la piata dar vor scadea la mai bine de jumatate din pretul actual
potentarile pe acest joc sunt un factor important, iar monede fara potentari chiar nu se merita sa faci
aaaa... acum am inteles. Multumesc