Răspuns la subiect
Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: eroare de logare dupa evenimentul breslelor

Data înscrierii
    20.06.2013
    Posturi
    7
    Lume
    Limanul cu stejari

Exclamation eroare de logare dupa evenimentul breslelor

Buna ziua,
    E a doua oară când o pățesc. Probabil e o problema de la voi, dar nu cred în coincidențe...

Am deschis o pungă, (bag) asemantoare celei "mita pentru bob, denis...samd",

(rămasă de la eventul breslelor, prin care se primeau Cheer sau Cheer harder plus diverse resurse sau potențe)

și acum în plin event de Crăciun, nu ma mai pot loga.

Apare eroarea "A fost detectată o eroare în această zonă. Te rugăm să încerci din nou. "

Care e problema?

Community Manager Avatarul lui BB_Sious
    Data înscrierii
    21.03.2017
    Posturi
    1.112
    Lume
    Limanul cu stejari
    Dear settlers,

Currently, opening guild festival packages can trigger a locked zone. To avoid this security lockdown, we ask you not to open any guild festival packages at the moment!

As soon as a solution has been implemented, you can use the remaining items as usual. If you already have a locked zone, it will be automatically fixed by a nightly script.

Thank you for your understanding and patience!
    Your "The Settlers Online" team
    În cazul în care dorești ajutor, te rog să contactezi Echipa de asistență în limba română. Nu ezita să mă contactezi și pe mine, însă te rog trimite-mi un mesaj în engleză.

Răspuns la subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii

Ubisoft utilizează cookie-uri pentru a se asigura că dvs. beneficiați de cea mai bună experiență pe site-urile noastre. Prin continuarea utilizării acestui site, vă exprimați acordul cu privire la aceste cookie-uri. Găsiți mai multe informații în secțiunea politica de confidențialitate.