Ei citessc numai conturile in care le intra banii nostri . Jocul tot nu merge .
Cand nu a mai mers logarea de pe facebook au pierdut jucatori la greu sa vad cati mai raman dupa prostia asta de program " client "
Ei citessc numai conturile in care le intra banii nostri . Jocul tot nu merge .
Cand nu a mai mers logarea de pe facebook au pierdut jucatori la greu sa vad cati mai raman dupa prostia asta de program " client "
va rog daca sa logat cineva pe joc sa ne spuna si noua cum a facut .nu avem nicio informatie de la administratorii jocului. probabil sau gandit sa nu cheltuim bani cu eventul asta . orice informatie este binevenita ,multumesc!
tot nu ma pot loga . Poate citeste cineva caruia ii merge jocul . Multumesc
Buna seara ,
Aceeasi problema am si eu , am windows 7 si nu ma pot conecta , imi da urmatoarea eroarea "api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll". Solutia ar fi sa ne schimbam pe windows 10 , acolo merge ...
prnt.sc/w7baty
Daaa... sa-mi schimb calculatorul ,masina , casa , eventual si familia Altceva ce mai vor astia sa-mi schimb ?
Nashu , Multumesc de informatie
am schimbat sietemul de operare pe 64 biti si merge ,am vazut pe postarile de pe facebuck ca pe 32 nu functioneaza
Sistem de operare Windows 7 pe 64 de biti. La instalare NU se creaza directorul "Client" in C:\Users\YourUsernameHere\AppData\Local\Ubisoft\Th e Settlers Online
The choices we make dictate the life we lead.
Aveti cel mai prost program care l-am vazut vreodata. Tot nu ma pot loga . vreti bani ?? Oferiti ceva viabil daca ii vreti , daca nu inchideti pravalia.