Salut de azi 19.04 nu ne arata misiunea breslei la nici un player ce sa intamplat? doar la noi sau ...
astept raspuns !!!
Ms
Salut de azi 19.04 nu ne arata misiunea breslei la nici un player ce sa intamplat? doar la noi sau ...
astept raspuns !!!
Ms
Buna Smecherainer !
Cu siguranta nu ati facut o misiune a breslei astazi? Deoarece doar o misiune pe zi are fiecare breasla. Doar cele care nu termina la zi misiunea pot finaliza doua misiuni in ziua urmatoare.
O seara placuta !
Sa inteleg ca toti au asa? a-ti facut misiunea breslei sa fie doar la o zi cine nu o termina se anuleaza sau ceva de genu ? pana acuma aparea mereu misiunea breslei ...
este un bug din cate stiu , si noua cateodata ne apare ca nu avem misiunea breslei deoarece nu e terminata cea din ziua precedenta
Fiecare breasla are o misiune pe zi.
Daca misiunea nu e facuta in ziua respectiva atunci urmatoarea intra in asteptare. Doar o misiune poate fi in asteptare (in caz ca nu se face o misiune in doua zile, cea din a treia zi se pierde, deoarece breasla respectiva are deja una in asteptare)
Noi nici in asteptare nu avem misiunea breslei nu scrie nimic la MISIUNI de misiunea breslei :|
Ultima modificare făcută de Smecherainer; 20.04.2013 la 06:08.
Merlin dar la Mafia nu apare nici in asteptare
Buna dimineata dragi colonisti !
Atunci nu inteleg rostul acestui post.
Misiunea breslei mereu a fost doar una pe zi.Sa inteleg ca toti au asa? a-ti facut misiunea breslei sa fie doar la o zi cine nu o termina se anuleaza sau ceva de genu ? pana acuma aparea mereu misiunea breslei ...
Cand raportati un bug incercati sa postati si un printscreen, ne-am intelege mult mai usor.
Multumesc
Ultima modificare făcută de MOD_Merlin; 22.04.2013 la 08:14.
Deci acolo unde am inconjurat cu rosu la misiuni cum este acea misiune secundara asa era si misiunea breslei aparea mereu acuma nu mai apare
http://postimg.org/image/hqlkp20j1/
Smecherainer mulţumim pentru print.
Vom verifica daca este vorba de un bug.