Cati dintre jucatori nu s-au regasit la un moment dat in fata compului, nemaiavand practic ce sa faca pe moment...astepti recrutarea trupelor, incerci o bisnita la comert, socializezi pe chat, etc... ? Ma depasesc conditiile tehnice si am inteles ca nu e implementat pe niciun server, dar intreb totusi: nu ar fi o idee ok sa fie introdus un mod PVP? Nu vreau sa fac pe desteptul, dar vreau sa-mi exprim niste puncte de vedere, iar cu ocazia asta poate reusim sa schimbam si niste pareri:
1. - Odata finalizata o aventura, parca nu are acelasi farmec sa o repeti + ca practic aventurile sunt standard...ok, ai nevoie de atatea trupe, ataci din pozitia aia, etc...
2. - Ce se va intampla cand vom ajunge de exemplu aproape toti lvl 50?
3. - PVP-ul ar putea fi optional, pe alte insule, doar pt cei care doresc, iar aici as avea cateva idei, dar nu vreau sa fac un roman acum.
4. - Cred ca unii jucatori ar "baga" mai multi bani in joc, personal as fi tentat.
Este un joc foarte ok, m-a atras animatia primitoare, ideea de lanturi de productie, cartea misiunilor, lvl-up-ul si nu numai, dar in afara comertului si a potentarilor, parca lipseste interactiunea dintre jucatori...sarea si piperul Iar din moment ce se vorbeste pe chaturi la capitolul zvonistica, as ruga pe cineva care face parte din stafful tehnic sa ne raspunda ceva mai concret, gen da\nu\poate\cand\se lucreaza la\s-a luat in consideratie\nu se poate pt ca, etc..., nu faptul ca se va tine cont de ideile noastre in masura in care sunt constructive, ceea ce e destul de abstract. Multumesc anticipat.