da, jandarmii sunt mai buni decat recrutii dar recrutii ii faci mult mai repede si costurile acestora le poti achizitiona la preturi mai mici decat a jandarmilor. Asa pot sa zic si eu ca soldatii sunt mai buni decat jandarmii dar pana faci 200 de soldati mai bine fac recruti si in numar mult mai mare.
Buna varianta spadacin, dar ar trebui calculat "cazul cel mai rau" mereu...la trupele puse acolo se poate pierde mai nasol decat ai scris...
Ultima modificare făcută de Dantic; 12.05.2013 la 18:00.
Multumesc de precizare, eu am facut doar 1 data curatarea S9 si am avut pierderi medii, adica am simulat de 10-15 ori la fiecare tabara... oricum am completat ghidul si am estimat pierderile minime/maxime care sunt doar in recruti, nu si in alte trupe.
Mai nene, postul asta l-ai citit? ce ti-am zis cand mi-ai dat link-ul? ca inteleg engleza dar nu foarte bine, da?
Daca mi-ai dat link de nu stiu cat timp la care nici nu m-am uitat inseamna ca nu am respectat ce ti-am zis?
L-ai reprodus si nu ti-am dat? nu inteleg...sau vrei 5k monede pt un post de acum 2-3 luni?
Tot tu ma intrebai ieri: "mai reproduc, sau o lasam balta?" te asteptai cumva ca la aceasta intrebare sa sar cu 5k monede? ti-am zis simplu: "fa ce vrei". Sau vroiai sa te rog frumos sa-l reproduci?
Care e rostul postului tau? nu stau foarte bine la intuitie, dupa cum ai vazut si ieri, nu stiam ca doresti 5k monede pt un link, sorry
P.S. scuze pentru spam
Pe ala nu l-am citit.
Nu vreau monedele tale, ideea era alta: te contraziceai cu mine degeaba, fara sa accepti faptul ca jocul are erori.
Foarte bine, sunt OM, am tot dreptul sa gresesc.
Daca tu nu gresesti niciodata, te felicit !!!
La sectorul 8: 4. tabără medie(80 bătăuşi, 40 câini de pază, 80 gardă forestieră) [1: 40C 2: 80R + 79C + 40L+ 1S] (runda a 2-a de atac: 80R minim)
C este de la Cavalerie sau de la Tunar?