am incercat sa vand o scoala si nu o gasesc in meniul de vanzari. Dece?
am incercat sa vand o scoala si nu o gasesc in meniul de vanzari. Dece?
Anumite cladiri cumparate de la negustor nu pot fi schimbate / vandute intre jucatori. Printre ele sunt: scoala sateasca, atelierul de reciclare sau resedintele plutitoare.
Asta ar fi oarecum OK in cazul celor cumparate pe oua, care provin din joc. Nu mi se pare cirect in cazul celor cumparate pe nestemate( BANI). Mai ales ca nu am vazut sa fie vreo modalitate de a returna respectivul produs in cazul in care nu esti multumit de valoarea(calitatea) lui
Cum ar fi jocul daca ai avea 30 ateliere de reciclare? prea simplu, nu crezi? sau x scoli...ce rost ar mai avea productia de paine cand ti-ar veni settlerii pe banda rulanta?
Toate cladirile care au o limita la cumparare nu pot fi facute cadou, nici nu pot fi comercealizate...si este foarte ok
În general, clădirile și obiectele care se obțin cu greu nu se pot comercializa, tocmai pentru că odată plasate pe insulă, arată munca depusă pentru a le obține și statutul jucătorului.
Dupa parerea mea, SCOALA SATEASCA nu prea isi merita banii... Produce UN SINGUR COLONIST in vreo 2 ore...