Răspuns la subiect
Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 3 4 5
Rezultate 41 la 45 din 45

Subiect: Părerea voastră e importantă

  1. #41

    Data înscrierii
    09.07.2013
    Posturi
    3
    Lume
    Limanul cu stejari
    Deci, nu era un protest! Era doar afirmarea unui fapt. Era o parere personala pe care am fost indemnat sa o exprim in acest post!

    Tot ca o parere personala, fix pe topic: "Parerea voastra e importanta" de ce totul se rezolva DOAR trimitand ticket catre administratori sau echipa suport?
    Raspunsul la o intrebare simpla poate fi dat de catre un moderator, ar trebui sa fie o persoana cu cunostinte peste media jucatorilor, nu inteleg aceasta politica: completati ticket catre suport! Punct si problema rezolvata.

  2. #42

    Data înscrierii
    21.03.2013
    Posturi
    1
    Lume
    Limanul cu stejari
    Pacat de joc ca este haios, dar cand ti-e lumea mai draga, s-a terminat ceva!!!!!. se termina apa, graul, cuprul.......Cum sa se epuzeze o mina asa repede?!??!? mi se pare inadmisibil!!!!. Vrei sa constriuesti, sa te dezvolti, sa te bucuri de realizari..... dar...... nu tb sa o iei aproape de la inceput in fiecare zi ca nu mai ai una sau alat?!??!??! de ce????? Un joc ar trebui sa te relaxeze dar asta.... nu prea isi atinge scopul. te tine in cam acelasi stres ca si viata de zi cu zi..... si atunci unde e relaxarea?!?!?! bucuria ca ai realizat ceva (macar aici)?!?!?! greu mai gasesti dorinta de a continua!!!!!!!!!!!!!

  3. #43

    Data înscrierii
    03.07.2013
    Posturi
    2
    Lume
    Limanul cu stejari
    Ar fi interesant de adaugat o optiune de oprire a animatiilor, s-ar mai reduce astfel incarcarea pe procesor si in plus sa ramana optiunile de fara sunet si melodie de fundal setate, sa nu trebuiasca de fiecare data sa le activez / dezactivez.

  4. #44

    Data înscrierii
    20.06.2013
    Posturi
    6
    Lume
    Limanul cu stejari
    Nu stiu daca lumea procedeaza la fel ca mine sau ceea ce propun ajuta pe cineva, insa ar fi frumos ca la sfarsitul aventurii, in momentul in care primim raportul cu recompensa, sa primim si un raport cu trupele pierdute. De exemplu cand termin o aventura gen Croitorasul cel viteaz ma intereseaza sa vad cate trupe am pierdut. Este foarte greu sa vizionezi toate rapoartele de batalie de la inceput(care apropo ar putea fi accelerate), sau sa te apuci deodata cu primul atac sa iti notezi pierderile. Multumesc anticipat.

  5. #45
    Panterik1
    Guest
    Salve
    Ma juta careva, nu stiu daca scriu unde trebuie da nu reusesc sa mai intru pe joc, se incarca si asa ramane, am incercat pe 2 calculatoare diferite si nimic.

Răspuns la subiect

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii

Ubisoft utilizează cookie-uri pentru a se asigura că dvs. beneficiați de cea mai bună experiență pe site-urile noastre. Prin continuarea utilizării acestui site, vă exprimați acordul cu privire la aceste cookie-uri. Găsiți mai multe informații în secțiunea politica de confidențialitate.