Ma bucur ca aceasta schimbare insufletit un pic economia de titan, asteptam modificari majore si la salpetru.
Ma bucur ca aceasta schimbare insufletit un pic economia de titan, asteptam modificari majore si la salpetru.
buna jocu oricum trebuie sa se dezvolte orice inbunatatire e bine venita si vad ca deja sint si alte propuneri .. am si eu o propunere pentru a usura lideri brezlelor sa vada cine e activ si cine nu un sistem de buline colorate care sa arate timpu care la petrecut respectivu jucator sau nu de ex albastru pentru cei care sint online.. verde pentru cei care au fost online cu ceva timp ... galben care are 24 de ore de cind nu a mai intrat si rosu cel care are mai mult de 24 ore de cind nu a intrat ....
asta pentru ca multi vor sa fie in breazla dar ii fenteaza pe cei activi si sint greu de urmarit ...
Ceea ce spui tu yrenee12 s-a spus si la tema din urmatorul link http://forum.thesettlersonline.ro/th...-pentru-viitor
ma gandesc ca ar merge adaugat la casa de aprovizonare in meniul resurse un buton de reciclare a hartiei care poate fi recompensata in monede sau alte resurse.
Stie cineva ce diferenta este intre Mestesugarul de penite si Mestesugarul de penite de culoare? Necesita si o licenta de constructie?
Se poate sa fie adaugata la casa de aprovizionare optiunea ca hartia simpla sa o transformam in hartie intemediara?...s.a.m.d...marmura sa o transformam in granit, etc!
Salut,
nu am mai primit niciun raspuns legat de solutionarea problemei cu misiunea "deficit de colonisti". Trimis email.. primit raspuns tot atunci.. si de atunci.. nimic... se mai rezolva?
Parerea mea e importanta?? Nu, nu este!
Pentru parerea mea, exprimata pe chat, in joc, am luat ban. De 2 ori!
Deci ramane doar titlul, ca parerea mea nu este importanta.
@ Mifares:
"Protestele referitoare la abaterile moderatorilor
Jucătorii care doresc să depună plângere cu privire la comportamentul moderatorilor în chat sau pe forum pot face acest lucru prin trimiterea unui mesaj privat către administratori sau echipa de suport."