Dear Settlers,
Please leave your comments about the latest Dev diary in this thread.
BB_Amta
Dear Settlers,
Please leave your comments about the latest Dev diary in this thread.
BB_Amta
Căsuța mea poștală este închisă. Te rog contactează echipa de asistență în română.
Interesant ... dar am o intrebare: daca pe parcursul saptamanii respective trec de la niv 65 la 66 sa zicem, ce se intampla cu lantul de misiuni ? Lantul aferent nivelului 65 va continua sau se va reseta si se va activa cel pt niv 66 ? Daca lantul de misiuni aferent nivelului 65 se termina inainte de inaintarea in lvl, la niv 66 apare si setul de misiuni aferent noului lvl , sau se considera lantul de misiuni incheiat pt contul respectiv ?
cica .... : ”Nu ezita să mă contactezi și pe mine, însă te rog trimite-mi un mesaj în engleză.”
dar ce sa vezi ... bb_amta are selectata optiunea ” sa nu primeasca mesaje private” pe forum .... fara comentarii
am scris aici ca poate ”vede”
BB_Amta a ales să nu primească mesaje private sau poate nu îi este permis să primească mesaje private. Astfel nu poți trimite mesajul către el/ea.
Ultima modificare făcută de crash; 20.05.2016 la 19:57.
Hello,
@rdd77: the chain won't reset. Even if you level up, the tier you started in is kept.
@crash, I'm sorry for the trouble, you can now send me private messages. I explained you in private why it was not possible before, my apologies.
Cheers,
BB_Amta
Căsuța mea poștală este închisă. Te rog contactează echipa de asistență în română.
the quest is sucks, not all players have strong economy and what is sucks is time, is not enough
Este o idee buna questul, pe langa faptul ca putem castiga cateva nestemate, minede stea si cladirea, arata si nevoia unei economii echilibrate. Bineinteles ca unii care traiesc doar din ls-uri, vanzari si cumparari vor fi nemultumiti, dar per total imi pare o idee buna, mai scoate lumea din amorteala, si, ar putea fi chiar mai dese.
Mission: gather 1440 gold ore ....... that's insane...... or I should thank that is not 3000 gold ore......
You just have to upgrade all gold mines to at least lvl 4, each one at least x 3 to have all that ore in a reasonable period of time, I mean to have enough time to fulfill the remaining quests ......
For a total of few hundreds of gems (which can be received without any effort in 2 - 3 months max) and only one "special" building the quest sucks big time
All very good, more of this would be welcome.
Hello folks,
Thank you for the feedback!
Yes, that is the point: not enough time... this is why they're called like that, "Crisis quests", for those who enjoy playing under the pressure of a deadline. ^^
Let's hope there will be other surprises like this soon enough.
BB_Amta
Buna idee si antrenanta. Questurile au fost rezonabile si realizabile, recompensa a meritat. Per ansamblu un eveniment reusit!