Am cateva propuneri referitoare la desfasurarile luptelor, la partea armata carevasazica...
1 - Ar fi minunat daca am putea individualiza generalii, iar aici nu ma refer la nume, desi s-ar putea face si asta... Un sistem de acumulare experienta sau, mai simplu, de nivel ar dinamiza luptele: faci 100 victorii cu generalul primesti 1 aptitudine (2 trupe in plus, damage marit la lupta - care oricum e aproape inexistent acum, etc.); alegi intre cele cateva optiuni de upgradare general, esti mai atent cu un general sau altul, te arunci mai des in sistemul de aventuri, etc. Se poate chiar face un sistem de medalii: Printul intunericului (ai pierdut total 5000 recruti), Domnitorul sangeros (ai terminat 100 aventuri) etc.
2 - E o misiune in care trebuie sa pierzi maxim 500 recruti/aventura! Nu tin scorul exact, uit numarul ca am 3 beri la bord si e seara tarziu... nu-mi ramane decat sa derulez luptele care merg ff incet si sa numar ca la scoala: 1 recrut, 2 recruti minus 15...! Solutia: un sistem de contorizare pierderi armate ca un index rapid la fiecare link sau fiecare aventura - direct pe ferestruica aventurii din colt dreapta jos.
3 - Fratilor si surorilor, stiu ca grafica nu face strategia, dar desfasurarea luptelor e greoaie, cu mult text, nu are butoane de start/oprire/derulare rapida, se poate optimiza si, de ce nu, chiar schimba intr-un modul mai performant care sa nu manance resurse, ca asta e principala problema de server.