Cand se scrie pe soapta ori nu se inregistreaza mesajul trimis, adica nu ii apare adresantului ori mesajul apare dar ramane si in linia de scriere! Ca urmare trebuie sa stergi mesajul vechi pentru a scrie altceva.
Cand se scrie pe soapta ori nu se inregistreaza mesajul trimis, adica nu ii apare adresantului ori mesajul apare dar ramane si in linia de scriere! Ca urmare trebuie sa stergi mesajul vechi pentru a scrie altceva.
Adevarat! Nu înţeleg însă de ce deranjează acest fapt?
Problema vad ca s-a remediat, dar era deranjant... adica scriu o fraza dau enter, ea apare in conversatie dar imi ramane si in casuta de scriere... stergeam de fiecare data ca sa scriu urmatoarea fraza! Eu zic ca era aiurea duplicatul asta de bug de scriere, mai ales acum in era vitezei cand negocierile se duc pe privat si convivu' nu asteapta sa ii scriu cu intarziere... sper ca m-am facut inteles
si mie mi se intampla asta imi ramane in linia de scriere ....
salut am o problema de ceva timp imi tot spune ca conectarea la serverul de chat a esuat, cum pot rezolva problema?
@treisprezece13: Trebuie sa contactezi Echipa de suport, ca să ți se schimbe numele, după care accesul la chat va fi restabilit. Poți face acest lucru din Pagina de start, de sub avatar, la butonul Asistență.