Tin sa precizez de la inceput ca este doar parerea mea personala si singulara.
De fiecare data cand a fost vorba de schimbat piata breslei, au fost voci multe care au spus ca niciodata nu a iesit 100% doar ce au votat jucatorii.
Pana acum am fost sceptic, sincer.
Dar, cu acest ultim vot, m-am convins ca cei pe care eu ii consideram carcotasi, au dreptate.
Altfel nu imi pot explica cum a iesit Elixirul iubirii si Cuburi de piatra !!!
Logica mea, simpla cred eu :
1. De cand s-au schimbat loot-urile la aventuri, pretul painii a scazut drastic, ca sa nu mai spun ca nu prea se mai cumpara, avand in vedere ca pica destul de multi colonisti la loot-uri. Recte, nu prea mai este nevoie de potentari care sa iti faca un colonist cu 5 minute mai devreme, pentru putin timp. Nici inainte Elixirul nu era o chestie cautata, ba dimpotriva.
2. Cu exceptia celor de lvl mai mic, sa zicem, piatra nu este folosita aproape deloc, si mereu a fost ieftina. Nu am auzit pe nimeni sa se planga ca nu ii ajunge piatra . Deci, complet nefolositor acest refil de piatra.
Nici macar refil-urile de marmura, cand au fost, nu au fost cautate, si macar marmura se foloseste intr-un raport enorm fata de piatra...
Concluzie : Ori foarte multi jucatori au votat chestii doar ca sa fie votate, si culmea cele complet nefolositoare, ori chiar votul jucatorilor nu conteaza 100%.
Imi pare tare rau sa o spun, dar cam asa vad eu lucrurile.
Eu sincer nu am votat nici unul dintre aceste 2 articole. Am preferat sa votez pentru colectabile, macar pe acelea le poti folosi la producerea unor potentari care chiar ajuta, nu mai spun ca le poti vinde.
Sunt curios cine o sa cumpere refil de piatra...
Pacat....