Dragi jucători,
Aici puteți să vă exprimați părerile, nemulțumirile sau sugestiile cu privire la Evenimentul de Crăciun 2014!
Pentru a accesa Jurnalul de dezvoltare al evenimentului, click aici.
Mult spor,
BB_Imtia
Dragi jucători,
Aici puteți să vă exprimați părerile, nemulțumirile sau sugestiile cu privire la Evenimentul de Crăciun 2014!
Pentru a accesa Jurnalul de dezvoltare al evenimentului, click aici.
Mult spor,
BB_Imtia
Interesant a fost eventu... cadourile sa-u facut destul de usor si sa primit foarte bine de la calendar .. multumesc pentru vila inghetata
Dar in tot eventul exploratori mi-auadus doar 16 cadouri asa ca mia lasat un pic de gust amar eventul
Si au fost foarte mule buguri pe timpul eventului
Deci nu pot zice daca a fost bine sau rau
Prea multe cadouri pentru atat de putine lucruri de cumparat de la negustor... parerea mea... Macar de s-ar fi dat atatea oua la eventul de Paste, de acolo aveam ce cumpara...
Buna seara echipa Blue Byte , in primul rand vreau sa va felicit in legatura cu acest event datorita celor 2 exploratori norocosi cumparati in alt eveniment , am reusit sa strang o gramada de cadouri in consecinta am cumparat absolut tot de la eveniment noroc de mortar ca am mai avut ce cumpara Un dezavantaj pot sa spun ca a fost lag-ul enorm , defectele in aventuri cu teleportarea generalilor si putine cladiri speciale , se putea adauga si silozuri , depozite avansate , sau cel putin un numai mai mare de cladiri speciale . In rest a fost un event reusit spun eu Speram la o remediere a problemelor si o buna functionare pe timpul viitoarelor eventuri . Dorim arme din nou la loot !!!
Ultima modificare făcută de Linkin; 09.01.2015 la 17:18.
A fost un event reusit!
per total a fost bine.
Stay on top but remain from the underground
Event reusit. Propun totusi o oferta mai bogata la negustor.