Buna tuturor,
Mi-a venit ideea de la un joc ce îl jucam mai demult, în care comunitatea a reușit sa depășească ''granițele'' internetului și am avut parte numai de surprize plăcute. De aceea vreau sa propun o întâlnire intre membri comunității thesettlersonline.ro. Cu toate ca multi vor spune ceva de genul: buna idee... și alte chestii, trebuie sa fim realiști în primul rand și sa ne gândim ca nu dispunem cu toții de aceleași resurse, în același moment (ca și în joc ) ). Fac eu prima propunere 17 ianuarie 2015, Sibiu. Ianuarie pentru ca e luna ''moarta'' in multe zone de activitate, Sibiu pentru ca e in centrul tarii (eu sunt din Cluj deci sa nu ma acuzați de subiectivitate ) ). Rămâne sa vedem cine, de unde si in final cati suntem pentru aceasta întâlnire. Aștept și propunerile voastre, atâta timp cat răspundeți cu prezent inițiativei, și poate găsim pe cineva din zona sa găsească și o locație potrivita pentru eveniment. Am speranța ca moderatorii vor fi primii care vor da cu ''prezent'' la întâlnire .
Sa ne vedem cu bine!