Subiect închis
Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: problema nickname

Data înscrierii
    13.02.2013
    Posturi
    3
    Lume
    Limanul cu stejari

problema nickname

Salut!

Am si eu o problema cu nuckname-ul si anume, am setat la creerea contului nickneme-ul ca "alcoool" si la un moment dat acesta s-a schimbat in "douazecisi6" si in acelasi timp nu mai pot accesa serverul de chat. Aveti idee ce se intampla?

Multumesc!

Data înscrierii
    15.11.2012
    Posturi
    690
    Lume
    Limanul cu stejari
    Numele ales nu a fost in conformitate cu regulamentul de joc. Vă puteţi alege un alt nume, şi accesul la chat va reveni.

Data înscrierii
    13.02.2013
    Posturi
    3
    Lume
    Limanul cu stejari
    Salut!
    Din pacate cred ca am orbul gainilor si nu rusesc sa gasest locul de unde pot schimba acel nume. Te rog frumos sa ma ajuti cu niste indicatii.
    Multumesc mult!!

Data înscrierii
    15.11.2012
    Posturi
    690
    Lume
    Limanul cu stejari
    Te rog să alegi 3 nume (pertinente, desigur) şi eu voi vedea dacă pot înlocui numele tău actual cu unul dintre ele. Accesul la chat va reveni dupa schimbarea numelui.

Data înscrierii
    13.02.2013
    Posturi
    3
    Lume
    Limanul cu stejari
    Salut!
    Eu as dori sa aleg un nick de genul Tudor + orice numar care sa faca nicul unic (ex: Tudor22)
    Multumesc!

Data înscrierii
    15.11.2012
    Posturi
    690
    Lume
    Limanul cu stejari
    Userul a fost schimbat în Tudor22.
    Colonizare plăcută!
    Ultima modificare făcută de 4298-B39B-326; 05.04.2013 la 14:06.

Subiect închis

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii

Ubisoft utilizează cookie-uri pentru a se asigura că dvs. beneficiați de cea mai bună experiență pe site-urile noastre. Prin continuarea utilizării acestui site, vă exprimați acordul cu privire la aceste cookie-uri. Găsiți mai multe informații în secțiunea politica de confidențialitate.