Am colegi de breasla care nu se pot conecta la joc. Desi introduc manual adresa de mail si parola, au eroare la conectare. Ce se intampla?
Am colegi de breasla care nu se pot conecta la joc. Desi introduc manual adresa de mail si parola, au eroare la conectare. Ce se intampla?
Nu mai pot nici eu sa ma conectez. Am resetat parola si tot degeaba. Imi da mesajul asta:
prntscr.com/3jgucs
Am si eu un prieten care are aceasi problema, nu poate sa dea nici macar ticket, nu poate sa faca nimic. Presupun ca, in mod normal, intr-o "comunitate" unde jucatorii (adica cei care aduc bani dezvoltatorilor, deci platesc si salarii, adica renumeratia care este primita pentru ca ITI FACI MESERIA) ar primi un raspuns, un ETA, o informare, adica o mica urma de respect fata de jucatorii/clienti tai.
Dar presupun ca a cere putin respect, sau o informare mica, este "prea mult".
Sa nu mai discutam, ca esti in imposibiliate de a scrie macar ceva pe forum daca nu te conectezi la uPlay, si dupa cum am mai spus, sa nu poti sa faci nici macar un ticket, si se pare ca este imposibil sa te conectezi pe uPlay in general.
Ultima modificare făcută de Annie28; 15.05.2014 la 18:48.
Da si la mine face la fel, abia am reusit sa ma conectez
Si s-a mai dus o zi... Vai cum arata insulita mea
Oare cum o fii vremea pe afara
Cand afli, da-ne si noua link sa vedem te rugam