da , ar trebui prelungita perioada pana la indepartare cu o zi dupa remediere
da , ar trebui prelungita perioada pana la indepartare cu o zi dupa remediere
de 3 ore tot incerc sa intru
Ptr aceste nefuctionalitati si nervi nu stiu daca puten considera ca cu 50 de oua am fost cumparati la un pret corect!
M-am gandit destul de mult daca sa raspund la asta sau nu, pentru ca esti intotdeauna un dragut. Parerea mea este ca nu vom vedea prelungire, din moment ce problema se manifesta doar pe .ro. Iar alte comentarii, nu despre situatii, ci despre feed-back, nu-si au rostul. Noapte buna!
si eu ma intreb daca va fi prelungire de event, de timp premium, de agonie, compensatii, mita sa tacem si sa nu oracaim etc Sau poate nu va fi nimic din acestea, mozii vor mai dispare vreo 2 saptamani ca sa nu dea ochi cu jucatorii ( ca s-a mai intamplat) , si daca apare vreunul si este intrebat, va da o explicatie de genul : " aaaa...partz, aaaa pentru ca automobile, aaaa...atentie limbaj"
Daca se manifesta doar pe ro nu inseamna ca nu se poate prelungi , si chiar si daca nu se prelungeste se poate compensa cu 500 de oua de exemplu , unii care au 13 exploratori si ar fi trimis acum sa caute in cautare foarte lunga ar putea gasi cu fiecare aprox 80 de oua, la un calcul ai putea pierde 1000 de oua numai din exploratori
ce faceti ca nu merge jocul
Putem sa ne plangem noi mult si bine ..eu nici acum nu ma pot loga ..bataie de joc...s-o ia naibi de coada de autentificare ..ca dejea devine inervant
nu trece 4 zile ca am probleme cu logarea ...va rog sa rezolvati problema..pana nu se satura lumea de voi
deja e nesimtire
cat mai stam fara raspunsuri.
e bataie de joc