deci asa ceva este imposibil nu imi da voie sa intru pe joc imi spune sa contactez suportul....
cu parere de rau va aduc aminte ca asta este bataie de joc...am pierdut o groaza de timp pe acest joc ca sa ce???? nici macar un raspuns?
deci asa ceva este imposibil nu imi da voie sa intru pe joc imi spune sa contactez suportul....
cu parere de rau va aduc aminte ca asta este bataie de joc...am pierdut o groaza de timp pe acest joc ca sa ce???? nici macar un raspuns?
Accesul tău la joc a fost blocat din următoarele motive:
Vă rugăm să contactați echipa de asistență ”The Settlers Online”.........
Buna dimineata !
De ieri contul meu nu se mai incarca, stiti ce s-a intamplat?
Precizez ca si contul meu din alta tara intampina aceeasi situatie.
Ultima modificare făcută de advocacy2013; 28.04.2014 la 06:31.
Toate serverele merg, la noi pauza. Smecherie ca la romani : se anunta mentenanta de la ora 2 noaptea si incepe pe shest de dupa-amiaza. Anunturi de la BB? Cucu! BB Yahsa avea lipsuri, dar Imtia e inexistenta, sau altfel spus : nu se ridica nici pana la gleznele lui Yahsa. Trebuie sa facem tichete pe .com , la noi vorbesti cu peretii, mai bine ne-ar trimite cu link direct acolo, oricum sunt degeaba prin zona. Sa ne amintim doar de mentenanta recenta care a durat pana la ora 12 si a fost anuntata pana la ora 7 AM.
Sper sa nu mai aud iar faza aia resuflata cum ca muncesc gratis....
Nici eu nu pot accesa... ce fain..
"serverul este momentan ocupat. incearca mai tarziu"... penibil
Penibil e bland spus... Insa chiar nu imi doresc ban, deci las la latitudinea oricui sa creada ce imi trece prin minte.
Exemplu 1: E suparator si trist ca s-a intamplat asa ceva.
Exemplu 2: E regretabil, dar sper ca nu se va mai intampla.
Daca v-ati gandit la altceva, shame on you...
Au moderatorii vreo treabă cu serverele?