pai ) asa de clar e?
btw yasha sa imi raspunzi la mesaj si ma gandeam daca se vor adauga alte aventuri ? si daca se va marii insula putin ? pentru ca multi din noi avem aproape full insula si dupa 3,4 luni de aceleasi aventuri te cam plictisesti
pai ) asa de clar e?
btw yasha sa imi raspunzi la mesaj si ma gandeam daca se vor adauga alte aventuri ? si daca se va marii insula putin ? pentru ca multi din noi avem aproape full insula si dupa 3,4 luni de aceleasi aventuri te cam plictisesti
,tavi..demoleaza si incepe din nou
Poate aveti dreptate .. aventurile se tot repeta .. Poate adaugarea unor noi aventuri ar fi o solutie.
a facut cineva toate aventurile? eu nu cred....v-ati plictisit de aventurile usoare) incercati fii stepei, experimente stranii
Paste fericit tuturor!!!!
Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie; pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de scoală; pentru toţi însă este o perioadă a cărei lumină vor să o împărtăşească nu doar cu cei dragi sufletului, ci cu întreaga lume.
PAŞTE FERICIT TUTUROR!
Buna Greenwoods,
Se va verifica si remedia, daca este cazul...multumim pentru sesizare !
si ce mai faceti...taceti toti )
am deschis un topic cu ideea de a introduce anumite medalii,titluri sau bonusari in functie de difertite stiluri de joc.
Neata, superba ideea ta fratelelup, baietii ce mai fac pe aici ?