De cateva zile nu mai pot sa creez unitati in cazarma. Are cineva idee de ce si cum se poate rezolva problema
De cateva zile nu mai pot sa creez unitati in cazarma. Are cineva idee de ce si cum se poate rezolva problema
se poate sa ai numar maxim de unitati , o poza ceva poti pune?
Am 0 unitati. Daca dau pe cazarma sa creez unitati imi arata ca se incarca si asa ramane. Am incercat sa atasez o poza, dar la "insert image" imi cere sa incarc un link la care nu stiu cum sa adaug o poza
Si eu am aceeasi problema. Am 23 unitati militare create, 3 generali, 112 colonisti liberi. limita populatie -228/1250
Problema producţiei cazarmei este în atenţia Echipei tehnice. Momentan, se caută o soluţie.
Vă voi ţine la curent referitor la această problemă.
Aceeasi problema cu cazarma o am si eu.La inceput nu mergea sa fac unitatii,dadeam sa creez o anume armata si ramanea clepsidra,in seara aceasta am deci sa daram cazarma si sa o construiesc din nou.In momentu in care ar trebui sa o construiasca pur si simplu dispare .Am dat sa o creez cu nestemate ,doar asa ramane vizibila,dar in momentul in care dau sa cresc level ul,dispare din nou.De doua zile stau pur si simplu degeaba in joc,am pierdut si o aventura,nu mi se pare corect pentru toti cei care pierd ceva timp in joc.
Echipa tehnică este în căutarea unei soluţii.
Voi reveni cu info cât mai curând, aici.
Sa sape mai adanc poate o gaseste
Din păcate, problema este la nivel global, toate instanţele de joc fiind afectate. Echipa tehnică trebuie să găsească o soluţie care să deservească fiecare instanţă în parte.
Voi reveni cu mănunte cât mai curând, aici.