#1. Sa existe posibilitatea de anulare a instructiei unor unitati, sau producerea unor potentari/resurse/zacaminte.
Daca dau de 25 de cosuri si intre timp am nevoie de altceva trebuie sa astept 4h+.
#2. Sa fie afisat timpul necesar instruirii trupelor sau producerii potentarilor/resurselor inainte de a da comanda de executie.
#3. Sa se introduca posibilitatea de a stopa productia unui anumit tip de resursa, sa nu trebuiasca sa trec pe la fiecare cladire separat. (cred ca a mai spus cineva asta)
#4. Sa se introduca posibilitatea de stopare a unei actiuni intreprinsa de explorator/geolog.
Daca dai din greseala sa caute carbune trebuie sa astepti 4h ptr. al putea trimite unde vroiai.

Răspunde cu citat
!

,pun la comert pentru o potenta speciala,gen: cos cu fructe exotice,un numar prea mare de resurse,monezi sau oua(in acest moment) si nimeni nu le cumpara iar daca spun pe canalul de comert de pe chat cat cer sunt luat in ras...cred ca ar fi o idee buna sa existe un catalog,un site sau sa existe la comert niste parametri,gen: cu cat sa vinzi sau cumperi un "lucru special",gen potente sau decor,etc,acest lucru fiind facut de catre jucatori experimentati pentru a nu mai exista aceste probleme si ca aceste "lucruri speciale" sa fie folosite nu sa stea la nu stiu ce jucator uitate in meniul stea...poate suna ciudat dar sunt sigur ca a-ti dat peste anumite obiecte pe care le doriti dar jucatorul cere prea mult...merci si sper sa intelegeti cat de cat propunearea facuta...succes!...