Ştirea despre noul Jurnal de dezvoltare se afla aici..
Puteţi să vă spuneţi părerea mai jos.
Colonizare cu spor!
BB_Yahsa
Update: am adăugat și a doua parte a știrii. Asteptăm feedback :)
Versiune printabilă
Ştirea despre noul Jurnal de dezvoltare se afla aici..
Puteţi să vă spuneţi părerea mai jos.
Colonizare cu spor!
BB_Yahsa
Update: am adăugat și a doua parte a știrii. Asteptăm feedback :)
E bine ca se dezvolta din punct de vedere design jocul...urmatorul pas ar fi sa il dezvoltati si din punct de vedere al sigurantei si functionalitatii....
Foarte bune ideile .. Si cladirile .. deabea astept sa apara .
Ar fi o idee geniala daca sar pune mai multe misiuni pentru breasla.
Sper ca jocul sa evolueze din ce in ce mai mult.
Foarte bune ideile cu noile misiuni ale breslei și misiunea de criză. Speram totuși că veți introduce și un mod de a verifica ce membrii își fac misiunea breslei și care nu.. Dar poate va apărea în partea a II a a jurnalului de dezvoltare.
ce resurse vor consuma cladirile noi? ma bucur sa vad ca jocul se dezvolta..totusi poate mai mult!!
Multumim echipei care se ocupa de tot.
Imi plac noile idei sunt interesante si ne fac sa continuam jocul cu placere... Dar daca pot sa adaug doua mici idei... una care as vrea sa o luati in calcul este sa mai schimbati designul drumurilor la un anumit nivel si cand se construieste pe o pata de noroi de pe harta sa nu dispara sub pata si sa fie peste ea ca sa se vada frumos :)... iar cea de adoua idee am mai vazut pe undeva, sa creati un port unde poti construi una sau mai multe nave care le poti trimite in explorari pe mare si sa aduca o cantitate de resurse stabilite la un interval de ore ca si exploratorii terestri. In rest totul este ok.
e un lucru bun dar ar fi frumos si o competitie intre bresle sau sa se duca lupte ceva de genul asta
Un singur aspect ma deranjeaza cel mai mult si ma lovesc zilnic de el , implementarea semnelor romanesti atunci cand cauti o resursa sau folosirea normala a alfabetului in engleza. M-am saturat sa scriu pentru sabii = bii pentru bautura = utur si tot asa , e chiar asa de greu de rezolvat problema asta?
winetou am cerut si eu scoaterea diacriticelor din piata, mi s-a zis ca in joc se foloseste limba romana...sa-mi pun windows cu diacritice, asta e, nu se poate, nu mai caut:)
Ce resurse vor produce respectivele cladiri noi?
@asclepios: Ne poți oferi câteva sugestii referitoare la ce ar trebui îmbunătățit din punct de vedere al siguranței și funcționalității?
@SOLO: Ideile oferite de tine vor fi aduse la cunoștința dezvoltatorilor de joc, și eventual aplicate, dacă vor fi considerate practice.
@kainan36: deja se discută despre întrecerile între bresle aici
@winnetou: Serverul este în limba română, pe care toată lumea ar trebui să o folosească în mod corect. Nu se pot scoate diacriticile din joc.
@FAR1810 și mishu85: Încă nu am informații despre resurse..toate la timpul lor :)
Am si eu 2 idei care ar duce la dinamizarea jocului , cel putin din punctul meu de vedere:
- una ar fi sa putem construi mine pentru resursele care acum se procura prin aventuri sau de catre exploratori (granit, minereu de titan, lemn exotic) si care se strang intr-un ritm f. lent
- si a doua, dupa ce am terminat o aventura si am eliberat insula de talhari sa am posibilitatea sa o administrez: astfel as putea strange mai multe resurse, m-as putea dezvolta.
eu as vrea sa se faca lupte intre jucatori sau transport de recruti arcasi etc.. si sa se faca lvl mai rpd
as vrea sa se transmita militari arcasi albaretieri si sa se faca lvl mai rpd si sa se lupte jucatori inte ei si sa fie contructia broslei mai mica la resurse
alexduru1 tinand cont la cum te plangeai pe chat astazi ca e greu...de ce ai dori transfer de trupe si ce mai ceri dumitale? ca mereu sa fii ajutat? "e n'muiat pesmetul?"
sper să fie loc pe insulă şi pentru clădirile astea :)
Dar să lăsăm gluma la o parte. Jocul este frumos, noile implementări se anunţă interesante, dar există o problemă foarte gravă, care ar trebuie în primul rând remediată: din moment ce există bresle şi misiunea breslei, trebuie să existe şi o statistică cu cei care fac sau nu această misiune, să poată fi traşi la răspundere de cei care conduc breasla pentru lipsă de colaborare şi de respect pentru colegii lor. Ar fi bine să existe şi o rubrică cu cei care n-au mai intrat de mai multe zile pe joc, ca să se ştie despre ei şi să poată fi daţi afară.
Ştim cu toţii câtă nesimţire este în viaţa reală, măcar în acest joc s-o putem depista şi combate.
Ce paradox, să găsesc un joc care chiar îmi place, cu o mulţime de jucători cumsecade şi de treabă, iar printre ei să fie ascunşi asemenea indivizi....
faci loc:)
Adevarul e ca daca ai full licente si aceste cladiri nu vor consuma licente nu prea gasesti loc
Dar totusi cred ca vor papa licente, ceea ce e ok din punct de vedere al spatiului
Interesante cladirile
Daca pui refil in o mina ca aceasta, ce se va intampla? va lucra mereu cu turbo? ar fi super:))Citat:
Nume: Galerii cu aur de calitate
Efect: Există certitudinea de a găsi zăcăminte de aur care se pot excava mai repede.
buna ideea...abia astept sa apara!!!
suna super interesante aceste schimbari si abia astept sa le vad si in joc... sunt tare curios ce abilitati vor fi la general.
Intradevar ideea este superba (lipsa licentelor va da mari batai de cap si a spatiului de pe insula-pt. unii )
inca ceva, cat ar costa cladirile alea :>
cool cool cool
Clădirile noi costă după cum urmează:
- Fabrică simplă de hârtie: 60 Scândură de pin, 90 Piatră, 30 Unelte
- Meşteşugar de peniţe: 160 Scândură de pin, 120 Piatră, 60 Unelte
- Fabrică intermediară de hârtie: 2000 Scândură de stejar, 2000 Marmură, 2500 Unelte
- Meşteşugar de litere: 1000 Scândură de stejar, 1000 Marmură, 800 Unelte
- Fabrică avansată de hârtie: 3500 Scândură de lemn exotic, 3500 Granit, 5000 Unelte
- Meşteşugar de ornamente: 9000 Scândură de stejar, 3000 Marmură, 3500 Unelte
- Legătorie de cărţi: 20 Scândură de pin, 80 Piatră
:)
daca cineva ajunge lvl 50 si isi ridica toate cladirile la lvl 5, ce poate sa mai faca? nu zic ca e usor dar sunt sigur ca sunt deja cativa jucatori care sunt f aproape de aceasta performanta. ce poate sa faca mai departe jucatorul?
poate sa faca ce facea si pana atunci, mai putin upgrade-urile, daca sunt la maxim, dar dureaza f mult.
Eu de ex. am lvl 50 de vreo 3 sapt, upgradez la cladiri de imi vine acru si mai am o gramada, pe langa asta strang monede sa iau silozuri sa automatizez insula cat pot de mult, minele de cupru nu imi permit sa o fac 100% automatizata.
chiar la tine m-am si gandit. am spus mai sus, nu consider ca e usor sa atingi performanta asta dar un jucator devotat sunt sigur ca va ajunge la un moment dat sa isi "finalizeze" insula iar daca jocul nu vine cu ceva nou...acest jucator isi va pierde interesul.. cel putin asa vad eu lucrurile.
legat de mărirea numărului de Nestemate gratuite pentru jucătorii activi sunt total de acord.. si ma bucur sa vad ca sunt totusi apreciati jucatorii care se joaca zilnic de saptamani bune.
Pe unii ne tin in joc si colegii, altfel poate m-as fi plictisit deja...astept noile cladiri, sunt un + pt joc, parerea mea
PvP se tot amana, asta e....jucam cat avem atractie, ca pe orice alt joc. Toate au un final :)
Ce resurse vor fi consuma noile cladiri?
Nu le stiu numele dar poate ajuta aceste info:
cele pt carti intermediare:
1 cupru
2 lemn pin+apa
cele pt carti avansate
1 minereu fier + carbune (edit)
2 lemn de stejar + apa
cele pt carti "experte"
1 lemn exotic + apa
2 minereu titan + carbune
6 cladiri in total, a 7 e ca si casa de aprovizionare/cazarma si la pret si la upgrade, consuma resursele facute de aceste cladiri si produce carti ffff greu
- Fabrică simplă de hârtie: 4 Lemn de pin, 2 Apă ---> 1 Hârtie simplă
- Meşteşugar de peniţe: 4 Minereu de cupru ---> 1 Penițe
- Fabrică intermediară de hârtie: 4 Lemn de stejar, 3 Apă ---> 1 Hârtie intermediară
- Meşteşugar de litere: 6 Minereu de fier, 4 Cărbuni ---> 1 Litere de imprimare
- Fabrică avansată de hârtie: 4 Lemn exotic, 4 Apă ---> 1 Hârtie avansată
- Meşteşugar de ornamente: 8 Minereu de titan, 8 Cărbuni ---> 1 Ornamente de carte
Toată lista este valabilă pentru clădiri de nivel 1. Le puteţi vedea şi singuri aici.
Sunt foarte mulţumit de tot ce am citit despre dezvoltarea jocului, sunt idei foarte bune, iar atitudunea faţă de jucătorii activi este cât se poate de corectă. De asemenea apreciez tactul moderatorilor...
Ma bucur ca aceasta schimbare insufletit un pic economia de titan, asteptam modificari majore si la salpetru.
buna jocu oricum trebuie sa se dezvolte orice inbunatatire e bine venita si vad ca deja sint si alte propuneri .. am si eu o propunere pentru a usura lideri brezlelor sa vada cine e activ si cine nu un sistem de buline colorate care sa arate timpu care la petrecut respectivu jucator sau nu de ex albastru pentru cei care sint online.. verde pentru cei care au fost online cu ceva timp ... galben care are 24 de ore de cind nu a mai intrat si rosu cel care are mai mult de 24 ore de cind nu a intrat ....
asta pentru ca multi vor sa fie in breazla dar ii fenteaza pe cei activi si sint greu de urmarit ...
Ceea ce spui tu yrenee12 s-a spus si la tema din urmatorul link http://forum.thesettlersonline.ro/th...-pentru-viitor
ma gandesc ca ar merge adaugat la casa de aprovizonare in meniul resurse un buton de reciclare a hartiei care poate fi recompensata in monede sau alte resurse.
Stie cineva ce diferenta este intre Mestesugarul de penite si Mestesugarul de penite de culoare? Necesita si o licenta de constructie?
Se poate sa fie adaugata la casa de aprovizionare optiunea ca hartia simpla sa o transformam in hartie intemediara?...s.a.m.d...marmura sa o transformam in granit, etc!
Salut,
nu am mai primit niciun raspuns legat de solutionarea problemei cu misiunea "deficit de colonisti". Trimis email.. primit raspuns tot atunci.. si de atunci.. nimic... se mai rezolva?
Parerea mea e importanta?? Nu, nu este!
Pentru parerea mea, exprimata pe chat, in joc, am luat ban. De 2 ori!
Deci ramane doar titlul, ca parerea mea nu este importanta.
@ Mifares:
"Protestele referitoare la abaterile moderatorilor
Jucătorii care doresc să depună plângere cu privire la comportamentul moderatorilor în chat sau pe forum pot face acest lucru prin trimiterea unui mesaj privat către administratori sau echipa de suport."