Dragi jucători,
Oare ce poate fi? Nu ezitați să vă lăsați comentariile mai jos.
Versiune printabilă
Dragi jucători,
Oare ce poate fi? Nu ezitați să vă lăsați comentariile mai jos.
E o casa ce da populatie cu forma de oua clar nu?500 nestemate rapid am zis
E o vopsitorie de oua:)
E o ferma de oua! Colorate cred. Din care vor iesi viitoare gainuse motate si colorate! :)
Casa de aprovizionare speciala unde se vor prelucra colectabilele specifice rezultand ouale care se vor putea apoi utiliza pentru comert sau / si potentari .
Clar se leaga de eventul de Paste...E varianta lanurilor de bostani,produce oua...:))...HAUUUUU.all...:)
Si apropo.. La multi ani Settlers Online !
E o cladire ce ofera populatie. Uitativa la detalii.
1 bancuta de afara de langa poarta in partea stanga
2 Zidul cu care este inconjurata cladirea. Este tipic resedinta.
Mnea, eu zic ca de-acolo ies iepurii aia disperati care alearga pe harta de nebuni (iepurarie!? iepureala!?).
Cred ca e un incubator pentru ouale de pasti de unde vor iesi niste pasari maiastre care prin simpla prezenta (aplicarea pe primarie) si triluri deosebite vor dubla productia intregii insule :)
Desi ar putea la fel de bine sa fie si casuta Iepurasului de paste :) care cred ca ar fi bine sa stea cat mai mult pe insulita (adica si eventul de pasti ar fi bine sa dureze cat mai mult) si sa ne aduca cat mai multe surprize!!!
E casuta opolasului ce ne va da multe oua la eventul de paste :D
Ar putea fi noile casute din insulele de aventuri de Pasti, adica dupa ce faci in casa speciala articole speciale cu care mergi la "stropit" pe aventurile de pasti, casutele de pe insula se transforma in ceea ce vedem acum. ...desi cosul seamana din stanga cu prora unei nave ce despica valurile ce ne inconjoara insulele ...
o sa fie casa de productie ,va produce 2 oo si un carnat la fiecare 2 ore cu salata de rosii
este o casa care impacheteaza frumusel ouale in cosuri pentru a fi date cadou prietenilor
Posibil sa fie o ...CLOCITOARE..gen golem...care tre distrusa..cum au fost cele de halloween..:D
o clocitoare
Este o poiată, coteț de găini ouătoare. :)
Este noua locuinta pe care o vom putea cumpara numai cu franci elvetieni, de la o banca cu numele V********.....vai e [cenzurat] noastre......
nu o sa dea nici oua, nu o sa dea nici populatie, nu o sa ne faca nici raritati de potentari!
o sa ne dea lapte si miere ca sa ne faca viata mai frumoasa :))))
dar pentru muritorii de rand va fi al naibii de scumpa. :((
Un Cos cu 3 oua in forma de casa , eu asta vad :)
este un OZN,nu va mai stresati!
Asta e o fabrica de tuns oua ca sa iasa puii chei!
Eu cred ca este o... Nu stiu cum sa zic.. Nu as vrea sa gresesc... Este posibil sa ma insel... Sau poate nu... Dar sunt aproape sigur ca este o Resedintanobilacareproduceouasidiamantesiimpreunac ucolectabileledePastepotiproducepotentarispecialec uresursesiitemespecialefolositepentruproductiadetr upesisporireapopulatieiintimpulaventurilorspeciale aleeventului. Parerea mea! Asta ca sa nu intru in detalii...
Vine epurasul de paste la casa din imagine si da sa intre... In prag apare Mos Craciun transpirat si incercand sa iasa: "Sa nu cumva sa te bagi in vorba pe chat cu colonistii! Eu de cateva luni incerc sa scap de intrebarile lor! Succes!"
Este noua resedinta prezidentiala pusa la dispozitie lui [cenzurat]. gizzzzzzz
Casa mea in Settlers Online?
Eu zic ca este templul iepurasului de unde poti cumpara diverse lucruri.
E o casa de populatie daca are usi si banca si geamuri.... Nestematele acum
Nu , nu si iar nu !
E noul server Settler .ro care nu face oua colorate (sau iepurasi) , e facut doar ca acest minunat joculet sa functioneze si la noi fara dureri de cap si(sau) nevroze.
HRISTOS A INVIAT !
este casa iepurasului
Bomba cu ouă!
este motivul pentru care azi la aniversarea de 2 ani nu au mai avut decat cateva resturi de dat cadou
au cheltuit tot cu noua cladire
E fabrica de ciocnit oua! 100% Ori le ciocnim de tot ori nu le mai ciocnim deloc :)))
Resedinta de iepuri ar fi prea de tot :)))
e o ferma de iepuri care fac oua... colorate
este o casa de aprovizionare specifica evenimentului de Paste,care produce potentari din colectabile.
Cel mai probabil, un fel de patiserie - analogie: la fel cum e si manastirea de calugari pentru fabrica de bautura - adica productie de X ori pentru paine...
Seamana cu casa lui Bilbo Baggings!
Daca nu e sediul central al iepurasului de Pasti, mai mult ca sigur e o fabrica de tuns oua :P.
Ca sa nu lasam urecheatii fara job, propun ca in afara sezonului de Pasti sa impacheteze si fum. :D
E Casa Iepurașului de Paște și produce 10 Iepurași de ciocolată în zilele de sărbătoare. În rest un Iepuraș la 7 zile pentru 1k de faina.
O cladire ce produce colorant.
un cos de Paste cu oua si surpriza...deblocarea mea de la chat..ms BB-imtia