Dragi coloniști,
Oare ce poate fi în imaginea de mai jos?
Discutați și ghiciți! :D
Cu drag,
BB_Imtia
Versiune printabilă
Dragi coloniști,
Oare ce poate fi în imaginea de mai jos?
Discutați și ghiciți! :D
Cu drag,
BB_Imtia
Probabil generali noi , sau taberele inamice :)
General nou, cazarma noua se de ce nu... unitate noua!
Aia mare e ferma de rate!
PvP... adic a se anunta ca peste un an va fi introdus PvP! :)
Este o fază incipientă de PvP, adică lupte între jucători.
Se pare că vom putea să construim turnuri de apărare și tabere pe care să le dezvoltăm până la un anumit moment înainte de a ni le ataca inamicul și bineînțeles să le atacăm noi pe ale inamicilor.
Parerea mea este ca se va schimba grafica taberelor din aventuri.
posibil cladirile ce vor apara insula.....asta daca se va introduce pvp????..:)
pvp...interesant frumos cand va aparea:)
Castelul alb va deveni negru :)
si cand te lasi de joc ca vreau sa apara pvp:))
pvp
daca jocul va deveni PvP eu va zic : "La Revedere"
daca se baga pvp ma las de joc
inceputul sfarsitului mult asteptat????
Chiar daca se va baga PvP, va fi ca o alternativa zic eu, aventurile si toate celelalte o sa ramana neschimbate, asta pt lasii cu ,,la revedere,, :). Nu va fi nimeni obligat sa se lupte cu alti jucatori.
E singurul joc deosebit de pe net! Si ceea ce-l face deosebit e faptul ca nu e player vs. player.
Daca va deveni PVP atunci o sa fie la fel de banal ca Triburile sau Travian....asta inseamna ca nu va mai atrage. Cel putin pe mine sau pe niste oameni care vor altceva, ceva iesit din comun, ceva unic.
Nu am spus "la revedere" din lasitate, intelegi matale?
S-auzim de bine!
Modificari privind tehnica de lupta
&
Aspectu taberelor va fi modificat si aceasta modificare vine in ajutorul nostru.
De ex: anumite tabere aveau turn de aparare iar acest lucru a fost ilustrat prin modificare aspectului taberei
PVP...oare pe cand?
PVP: Player vs Pirates
Piratii si-au zugravit taberele, sa nu fie mai prejos de generalii jucatorului.
Mai mananca si desenatorii de la ubi o paine.
sper sa fie noi aventuri, cate una pt fiecare cladire/castel/turn de aparare :)
ar fi minunat!
Eu zic ca e prima faza a noului sistem de lupta...
Eu cred ca au de gand sa regleze sistemul de realizari si alte buguri care viermuiesc prin joc de juma de an, iar poza e asa, pusa la deruta :P
Probabil se vor amesteca taberele in aventuri,daca unii v-ati plans de plictiseala.Probabil apar aventurile de tip Pvp .
Sper sa nu fie pvp. Cred ca sunt taberele inamice din aventuri.
unul din turnuri cred ca e turn de control, e clar vor introduce avioane ;)
crezi tu ca de curaj este vorba aici???
Cand m-am apucat de joc am cautat ceva linistit si care sa ma faca sa ma simt bine. Acum pe parcurs ne apucam si schimbam regurile jocului asa de drastic incat o sa ajungem sa punem ceasurile sa sune, sa ne trezim sa atacam jucatori plini de curaj asa ca tine :).Ideea e cam urmatoarea: multi si-au dorit jocul cum era el la inceput si nu cum vor ei(UBI) sa il aduca acuma la stadiul de masina de facut bani din nestemate.
PVP, mai mult ca sigur. Inceputul sfarsitului. Un nou inceput pentru unii, sfarsitul pentru altii, daca se vor putea ataca insulele jucatorilor. Daca acest lucru va fi posibil si un jucator lvl 50 poate ataca orice lvl, va fi dezastru total. Daca ii va lua si din resurse cel mai sigur ca cel atacat va renunta la joc. Daca castigatorul va primi un premiu ce nu-l va afecta pe cel invins s-ar putea sa mai fie o sansa pt joc. Daca modul PVP poate fi activat sau dezactivat dupa dorinta cred ca nu va fi nici o problema.
Se introduce varianta noua a binecunoscutului joc din copilarie, "Ratele si vanatorii", dar acum poarta numele "Fazanii si vanatorii" :)
Sper ca PVP-ul sa se desfasoare pe o insula oarecare gen cele din Aventuri. In momentul in care se ating constructiile ridicate pe insula personala si trebuie sa stai paza la calculator nu mai este relaxant
Eu sper ca cei de la Ubisoft sa nu lucreze la PvP, ci mai degraba la un sistem de lupta in care sa poti controla trupele in fiecare atac, gen HOMM.
Lupta intre jucatori... Clar!
PvP va fi diferit... http://www.settlersonlinewiki.eu/pvp-2/
Eu sper ca nu se pot atinge de insula mama...caci totusi sunt jucatori care au investit bine in minele! de nestemate sau cupru...sa le priveasca daramate....e clar abandon in masa...!
La ce ora incepe dupa amiaza? Ca sunt taareee curios.....
Sunt cladiri care se vor folosi pentru PvP,turnuri de aparare(cele cu arcuri pe ele),generali,castel,poate o tabara e pentru arcasi,alata pentru soldati si alta pentru cai.