deci asa ceva este imposibil nu imi da voie sa intru pe joc:( imi spune sa contactez suportul....
cu parere de rau va aduc aminte ca asta este bataie de joc...am pierdut o groaza de timp pe acest joc ca sa ce???? nici macar un raspuns?
Versiune printabilă
deci asa ceva este imposibil nu imi da voie sa intru pe joc:( imi spune sa contactez suportul....
cu parere de rau va aduc aminte ca asta este bataie de joc...am pierdut o groaza de timp pe acest joc ca sa ce???? nici macar un raspuns?
Accesul tău la joc a fost blocat din următoarele motive:
Vă rugăm să contactați echipa de asistență ”The Settlers Online”.........
Buna dimineata !
De ieri contul meu nu se mai incarca, stiti ce s-a intamplat?
Precizez ca si contul meu din alta tara intampina aceeasi situatie.
Toate serverele merg, la noi pauza. Smecherie ca la romani : se anunta mentenanta de la ora 2 noaptea si incepe pe shest de dupa-amiaza. Anunturi de la BB? Cucu! BB Yahsa avea lipsuri, dar Imtia e inexistenta, sau altfel spus : nu se ridica nici pana la gleznele lui Yahsa. Trebuie sa facem tichete pe .com , la noi vorbesti cu peretii, mai bine ne-ar trimite cu link direct acolo, oricum sunt degeaba prin zona. Sa ne amintim doar de mentenanta recenta care a durat pana la ora 12 si a fost anuntata pana la ora 7 AM.
Sper sa nu mai aud iar faza aia resuflata cum ca muncesc gratis....
Nici eu nu pot accesa... ce fain..:(
"serverul este momentan ocupat. incearca mai tarziu"... penibil
Penibil e bland spus... Insa chiar nu imi doresc ban, deci las la latitudinea oricui sa creada ce imi trece prin minte.
Exemplu 1: E suparator si trist ca s-a intamplat asa ceva.
Exemplu 2: E regretabil, dar sper ca nu se va mai intampla.
Daca v-ati gandit la altceva, shame on you...
Au moderatorii vreo treabă cu serverele?
Probabil ca au probleme cu serverul ,O sa se rezolve cred
Hai sa o lasam , ca de obicei, cum a picat...
Am fost si eu mod pe un joc, dar stateam on in conferinta pe skype, ne sfatuiam, ne interesam, raspundeam....Daca nu stiam, community team leader-ul tinea legatura cu dezvoltatorul si intervenea personal in timp util, sau ne spunea ce se intampla ca sa anuntam oamenii. Faceam treaba asta pe moca, din pasiune pentru joc si ca sa ajutam comunitatea. Si ne placea pt ca eram o echipa, ne intelegeam si ne distram facand asta.
E adevarat, si aici se mai fac anunturi. Si cateodata este greu, aproape imposibil, si trebuie multa munca pentru a reusi ca in 3 propozitii sa faci 2 greseli gramaticale si una de coerenta sau logica in exprimare.
Nici la mine nu merge... si problema nu e neaparat asta, ca nu merge, ci cea ca nu se pune nici un anunt pe prima pagina ca sa stim si noi o treaba.
Stima,
Zoosy
Http/1.1 Service Unavailable asa apare azi dimineata ora 6 si 50
Nu e greeeeuuu, adu-ti aminte de stii tu cine :) o anumita "dansatoare" care putea face asta si-n somn :P
Buna dimineata oameni buni, cum v-am lasat aseara asa v-am si gasit azi :) Jocul tot nu merge, voi tot stresati sunteti... O zi buna sa aveti, cu sau fara settlers...
Iar s-a dus pe apa sambetei... Cine stie un joc care merge bine?
Popa prostu' huh ? :))
Sa vedeti ca pana la urma din cauza noastra nu merge, ca am vrut prea multe oua. Sau o sa trebuiasca schimbata parola... ceva ni se pregateste in orice caz.
reset conturi, ca pe serverul de test!