buna, pe mine ma tot scoate din joc, im spune mereu ca a aparut o eroare si e necesar sa ma reloghez. de ce?.multumesc.
Versiune printabilă
buna, pe mine ma tot scoate din joc, im spune mereu ca a aparut o eroare si e necesar sa ma reloghez. de ce?.multumesc.
si la mine e aceeasi problema; serverul este ocupat...
m-a scos din joc , si nu se mai incarca harta....server ocupat...
Problema cred ca e la toti. A cazut server-ul cu buf. Sa speram ca este cineva pe faza si nu trebuie sa asteptam mentenanta din 8 ianuarie pentru asta.
Bun. Deci au toti aceeasi problema. Ce frumos e pentru cei care fac block-uri.....
a dat femeia de serviciu cu aspiratorul si n-avea priza, asa ca a scos rackul din priza ca sa poata sa aspire :D
Si eu ma numar printre ghinionisti;
sa speram ca cei cu premium nu o sa si-l piarda ..
Aceasi problema si la mine ,serverul este ocupat...
Echipa tehnică se ocupă în aceste momente de rezolvarea problemei.
Vom reveni cu informaţii.
nici eu nu ma pot loga, sper ca o sa putem primim cadourile
Plus un bonus de 1k cadouri, ca reparatie pentru socul produs.....
Si eu imi faceam probleme ca numai eu numa pot conecta la joc :)
ai reusit sa te conectezi pana la urma ??
frate deja a trecut 1h jumate !!! trece anul nou si eu nu termin aventura !!!
lol, ce simpatic ai fost Uriel
poi dak acuma trebuia sa plec la cabana 3 zile...si pe knd ma intorceam imi expira aventura !...ce ma faceam?? doamne doamne ce necaz pe capul meu !!!
MOD, macar cateva informatii(de ex: boilor asteptati degeaba, sau sâc, v-am facut, sau... v-am ciuruit :P) pt cei ce asteapta sa revina server-ul cred ca ar fii utile , sa nu vb de respect fata de jucatori, adik clientii vostri, ty
PS: nu o lua in nume de rau, sunt chestii de baza :P
gg kylun.....poi imi ard saralele k eu tot stau sa dau refresh la joc !!!poi se poate ??
http://forum.thesettlersonline.ro/th...=5683#post5683
Aici va puteti gasi alinarea :D
Nu am nicio informaţie nouă încă, voi reveni cu un răspuns cât de curând.
Buna ziua. Incerc de 30 min sa ma conectez si nu reusesc. Jocul se incarca pana in momentul cand apare sfatul zilei si ultimele schimbari. Dupa vreo 5 min in care harta se tot incarca apare eroarea de server ocupat. Apare si coada de autentificare 25 din 122(se estimeaza timpul). Dupa care apare 24min si timpul tot creste.
Salut,
M-a lasat sa ma conectez. Bafta in continuare si LA MULTI ANI!
În acest moment, serverul poate fi accesat.
Ne cerem scuze pentru inconvenient şi vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare.