dc nu pot sa ma loghiez incerc de azi dimineata de la ora 7 si nu merge poate sa dea cineva un raspuns concret
Versiune printabilă
dc nu pot sa ma loghiez incerc de azi dimineata de la ora 7 si nu merge poate sa dea cineva un raspuns concret
Subscriu la ce a zis a mea logdnik mai sus (Isabelle). Nu am reusit sa ma loghez nici eu toata ziua. Cred ca am sters istoricul de 100 de ori pana acum. VARZA. Eu inteleg ca mai pot aparea probleme......dar totusi..........nu merge de mai bine de 14 ore. Facem si noi ceva? Nu de alta dar ma injura colegii ca nu reusesc sa fac misiunea breslei :)!
P.S. A era sa uit .... ma astept sa gasesc toata insula "in picioare" cand intru.....merci de intelegere.
salutare la toti......la mine aceeasi problema
nici eu nu pot intra pe joc...oare de ce???
Am probleme cu logarea? Sa fie de la mine????? ;)
e greu de inteles,vrei sa sa ai playeri pe un server care nu e in stare sa sustina numarul de jucatori...nu se explica altfel neputinta de logare a jucatorilor,care inainte nu exista
se pare ca am bagat bani intr`un joc care se dovedeste a fi un fiasco prin neputinta de a sustine un anumit numar de jucatori,ca server
nu pot intra pe joc. nici dimineata nu s-a putut. ma poate ajuta careva cu niste informatii??
Multumesc
Aceiasi problema o am si eu se pare. Folosesc 2 browsere, pe oricare din ele este exact aceiasi problema.. si anume: Ma loghez, prima imagine de loading ( cu logo-urile Ubisoft si Blue Byte) se incarca apoi la urmatoarea imagine de loading pur si simplu bara nu se mai incarca.
buna,
ma poate ajuta cineva cu niste informatii??
nu pot intra pe joc.
stie cineva cand se va rezolva problema??
multumesc
am golit cache-ul,am sters istoricul,toate cookies...si tot se blocheaza la incarcare...
La mine merge acum, yuhuu
Se pare ca s-a rezolvat!
se pare ca e o problema generala... nici eu nu m-am putut conecta si incerc de doua ore
pur si simplu nu merge. de 2 zile
din 27 09 ,nu se incarca pagina,apare doar ubisoft si nu se mai incarca pt. a putea intra in joc!Ce s-a intamplat?
incercati alt joc sau asteptati remedierea
lume de eri dimineatsa nu pot intra in joc... se incarca cam 5% si gata... mam uitat si alte servere merg fara probleme.. cei cu asta???
nici astazi nu am reusit sa intru in joc,se poate rezolva problema?
va rog,pot afla ce se intampla de nu pot juca?
hello ne aude cineva sunt 2 wile de cand nu putem intra in joc
Nu cred ca intereseaza pe cineva asta ...
Interes 0
Incercati sa curatati browserul .. istoric . coke .. etc
intrati cu opera ca nu merge cu crom,mozila, explorar eu am instalat opera si merge perfect bafta
multumim mihaela pentru informatie acum pot juca linistit merge super pe opera doar ca am pierdut acum cele 100 nestemate.. :(
Functioneaza jocul ca si economia Romaniei. Cred ca renunt,prea multe probleme are de nu se pot rezolva.
Am postat in data de 30.septembrie 2013,nu la data la care este scrisa. Nu sunt in stare sa treaca nici data corecta,dar sa mai faca jocul sa functioneze.
acuma imi merge, am dat clear browsing data, din chrome
Va rog, ma puteti ajuta sau sa -mi spuneti ce se intampla ca am 4 zile de cand tot spun ca nu reusesc sa intru in joc!
Vă rog să curățați istoricul browserului când apar astfel de probleme. Mai mult, dacă folosiți Firefox, vă sfăuiesc să luați în considerare o resetare a acestui browser; mai multe informații găsiți aici: https://support.mozilla.org/en-US/kb...-most-problems
Dacă nici așa nu funcționează, vă rog să vă logați dintr-un alt browser și să mă anunțați dacă întâmpinați aceeași problemă.
buna seara mie nu imi merge cotu pe motiv ca am mai multe coturi dari eu nu am deci nu e vina mea ca mi sa blocat cotu va rog sa ma ajutati repede multumesc
imi raspunde si mie cineva
ca ai luat ban pentru multi cont ?!
conturile alea le facusa prieteni mei si sa jucat un pic si au vazut ca nu le place miau trimis mie bani
De banii aia te sfatuiesc sa iti cumperi o carte de limba romana, ma dor ochii de la posturile tale
Scuze de off-topic...
ionutzdiv, există anumite reguli pentru a putea juca, ele se găsesc aici.
Citeşte cu atenţie şi vei înţelege de ce conturile tale sunt blocate.
da pot sa fac ceva sa il deblocez
contu frate... normal ca ai doua coate
:D :-P
Acces blocat
Accesul tău la joc a fost blocat din următoarele motive:
Cont închis pentru multiaccount. Vă rugăm, contactaţi Echipa de suport.
[Nu folosim majuscule în mod excesiv]
E 7:13 si nu ma pot conecta....