-
Un colonist este Omul din viaţa noastră reală căruia noi îi croim o viaţă virtuală pe o insulă în care ştiinţa se limitează la un trai modest. El este cel care în dorinţa de a reuşi in viaţă şi de a cunoaşte, învaţă meseria de tăietor de lemne, lucrează în ferme, cariere de piatră, îşi dezvoltă abilităţi de a descoperi cariere de cărbune, fier, aur, se perfecţionează în fabrici, topitorii, reuşeşte sa producă arme pentru a supravieţui acestei insule sălbatice, reuşeşte sa cucerească această insulă, prin experienţă, performanţă si perseverenţă. In dorinţa lui de a gasi un ţel si fericirea unei vieţi împlinite, îşi caută prieteni, oferă ajutor si bunuri . În visele lui se perindă piraţi, vrăjitoare şi alte creaturi magice pe care le învinge.
Este Omul vieţii eterne căutând idealul nostru.
-
Colonistul, este persoana, care vine si cucereste un teritoriu strain, si isi intemeiaza o familie si pune bazele unei "societati" (urbe-oras) in teritoriu nou cucerit...
-
daca nu stiu sa folosesc diacritce, ar trebui sa nu postez , dar totusi o voi face
colonist - este si va fi un doritor de nou , plictisit de rutina, care incearca sa isi faca o viata frumoasa, chiar daca este greu sa o ia mereu de la inceput!!!!
-
Acasă în țara mea
Viața este foarte grea.
Familia e numeroasă
Nu am ce pune pe masă.
Astăzi eu m-am hotărât
Și in port am coborât
Să cumpăr niște bilete
Mie, soaței și la fete.
Să plecăm în lumea mare
Să găsim o așezare.
O insulă sa găsesc,
Colonist să mă numesc.
-
Așa cum știți sunt o șopârlă. Când ALȚI VENETICI au ajuns pe pămantul ăsta strămoșii noștri, dinozaurii, îl stăpaneau. N-avem taxe, n-aveam datorii, aveam mâncare din belșug și apă curată. Mierea și vinul curgeau râuri, râuri... Ziua vânam și pescuiam, noaptea ne distram... Cineva ne-a decimat, dar am supraviețuit!!! Bunicii și părinții noștrii sunt vânați de la naștere de tot felul de lighioane: vulpi șirete, șacali ticaloși si vulturi care se hranesc cu cadavre... și care probabil în limitările lor se cred superiori... Dar am supraviețuit. Acum suntem hotărați să revenim la ceea ce am fost odată. Numai niște lighioane pot fi suficient de proaste să gândească că pot îmbunătați un sistem de trai de felul celui care l-am avut. Si ne-am săturat să fim coloniști pe pământul nostru!
-
Colonistul (din Settlers online) este un un individ care a văzut la viaţa lui coloane de sclavi, a fost şi el unul si a visat sa devină stăpînul lor. Dar a devenit (sau ramas) doar un punct într-un matrix :)
-
Dragi colonişti,
Mulţumim tuturor celor care au participat!
Votarea se va face în felul următor: se vor acorda puncte de la 1 la 5 celor mai bune 5 creaţii.
(5 puncte pentru cea mai frumoasă creaţie).
Nu uitaţi:
- participanţii nu pot vota
- cea mai votată descriere caştigă 500 de nestemate
- unul din coloniştii care a acordat 5 puncte descrierii câştigătoare va fi premiat, de asemenea, cu 500 de nestemate
- voturile vor fi ascunse până la încheierea perioadei de votare.
Baftă tuturor şi spor la votare!
BB_Yahsa
-
JocIncet 5 puncte
oompf 4 puncte
motoc 3 puncte
nashu 2 puncte
crina28 1 punct
-
-
JocIncet 5 puncte
oompf 4 puncte