-
Vor bani mai multi si daca asa isi vor atinge tinta o vor realiza. Eu nu cred ca va conta parerea noastra . Sincer, ma bucur, ca voi avea cel mai bun motiv sa scap de jocul asta care imi acapareaza prea mult timp. Sa bage odata sistemul asta nou , PVP, ABS.ESP, sau ce vor mai baga sa imbunatateasca jocul.
-
In sfarsit noutati despre sistemul de lupta - acum sa vedem pe serverul de test cat de bune sunt modificarile aduse si daca reprezinta un plus de atractivitate pentru noi, jucatorii!
-
update despre pvp puteti vedea aici - youtube.com/watch?v=iTfKxzlCdDE
-
Subscriu si eu la parerea generala
Complet neatractiv, complet ne necesar, complet gandit/facut aiurea...
Eu de joi pana acum am facut 2 aventuri mari si late, de 1 player, doar ca sa vad noile looturi.... care au fost complet dezamagitoare.
De apucat de aventuri in situatia prezenta nu am nici o tragere de inima. Cum sincer, de cateva luni mi-a cam pierit cheful sa fac aceleasi aventuri.
Dar, in situatia actuala, sunt printre cei care sustin ca NU trebuia implementat asa ceva, si recunosc, mi-a scazut mult de tot cheful de Settlers Online (din pacate..:( )
-
subscriu si eu. e un dezastru. parca toate masurile sunt luate de unul care no jucat jocul asta nici un minut.