nici la mine nu apare
Versiune printabilă
nici la mine nu apare
La fel si la mine nu e golemu ,dar misiunea e!
eu am misiunea de 2 zile deja si nici un golem pe harta
buna seara din nou! minune fratilor golemul ......tot nu a aparut dar pina la finalizarea eventului sper sa apara sau nu! important ca avem de primit golemi am citit pe undeva ca si bostanii batei vina nu apar si la mine e la fel asa ca acum gandesc ca o fi de vina golemul asta ii maninca firar el sa fie !
buna seara ,la mine e aceeasi problema cu golemul , misiunea apare s-o fac dar ce sa bat cca nu este pe insula :)
aceiasi problema si la mine...e misiunea dar golemul lipseste
nici azi nu a aparut golemul nici b vineri ..deci misiunea cu golemul de doua ture nu am facuto ...rog frumos sa tineti cont
nici la mine nu apare goblenul dar in schimb a aparut misiunea
Aceiasi problema si la mine...e misiunea dar golemul lipseste.
nici la mine nu apare golemul, iar misiunea este de ieri
bataie de joc .... nici macar un raspuns din partea BB ...
Aş fi vrut să vă ofer un răspuns mai detaliat, însă în acest moment, tot ce vă pot transmite este că situaţia lipsei Golemilor a fost raportată Echipei tehnice şi ce se caută o soluţie la această problemă.
din pacate pe langa golem nu apar pe insule nici macar acei dovleci ca recompensa colectibila, suntem foarte dezavantajati, alti au trecut de 3 golemi si au cules de pe insule cel putin 50 dovleci, se va face ceva si in privinta asta ?
nu apare golem
in continuare nu am golem, desi misiunea e de 3 zile deschisa
golemul nu mi-a aparut nici azi...am auzit ca la unii jucatori a aparut...cum se poate asta?
nu apare golem
Nici la mine nu apare,chiar daca am misiunea.
Eu am gasit bostani pe insula,chiar daca nu am golemul.(chiar acum 5 min)
Din păcate, situaţia nu prezintă nicio îmbunătăţire.
În continuare, Echipa tehnică este în căutarea unei soluţii.
Astazi 22.10.2013 mi-a aparut misiunea in care imi cere sa distrug un golem, cel la care ti se ofera recompensa 40 de dovleci, dar nu imi apare si golemul pe insula. Tin sa mentionez ca nu am mai avut problema asta pana acum si ca nici unul dintre jucatorii din breasla nu m-au vizitat sa-mi distruga ei golemul.
nic mie nu-mi apare
nici mie nu-mi apare golemul, doar misiunea. de ce?
Aceiasi problema si la mine...e misiunea dar golemul lipseste
Se pare ca postam degeaba si in continuare suntem lasati sa asteptam ..
Aceiasi problema si la mine...
Misiune activa cu Golem, insa nu apare pe harta.....
aceasi problema nu apare golemul este deja a 3 oara,am misiunea dar golemul nu apare
dar la voi se pare ca scriem degeaba ca nu va pasa de noi.
Problema cred ca este urmatoarea - Se poate distruge golemul la prieteni asa c este posibil un prieten sa imi fi dat o mana de ajutor dar misunea ramane
Va salut.
Am si eu o intrebare pt moderatori, acum ca s-a rezolvat problema cu Golemul.....
Cei care am pierdut misiunile de pana acum, cum recuperam dovleceii pierduti???
multumesc,
cum am primit eu inapoi extra-slot-ul lipsa de la Premium... Voi chiar credeti ca va raspunde cineva? :))
Problema recompensării pierderilor datorate lipsei Golemului sunt în discuţie.
Voi reveni cu informaţii.
Se va rezolva in pur stil romanesc. "Am rezolvat , nu se poate" ...
De data asta , nici macar nu am misiunea, dar ce sa mai zis de Golem....
asta a fost recompensa.
Multumesc
NOU: S-a hotărât acordarea unei recompense, ea va fi trimisă curând.
De asemenea, în acest moment toţi jucătorii care au semnalat lipsa Golemului ar trebui să-l fi primit pe insulă deja.
Vă rog să mă anunţaţi dacă mai sunt probleme.
BB_Yahsa
miercuri a aparut golemul asteptat de atata timp, apoi gata :) nu mai apare iar ...azi e sambata iar dupa calculele mele sunt cu mult peste 48 ore de la cel de miercuri dimineata.
later edit: duminica dimineata a aparut bestia .