Jurnal de dezvoltare - 26 Iunie 2013
La mulţi ani, dragi colonişti!
Aşteptăm comentariile voastre referitoare la noul Jurnal de dezvoltare chiar aici.
Colonizare plăcută!
BB_Yahsa
Versiune printabilă
Jurnal de dezvoltare - 26 Iunie 2013
La mulţi ani, dragi colonişti!
Aşteptăm comentariile voastre referitoare la noul Jurnal de dezvoltare chiar aici.
Colonizare plăcută!
BB_Yahsa
Dragi colonişti,
După cum am anunţat în descrierea evenimentului aniversar , baloanele din prima etapă nu vor afecta rezultatele celei de-a doua etape.
Mulţi dintre voi au pus întrebări ale căror răspunsuri le puteţi afla în cele ce urmează.
1. Baloanele adunate în prima etapă vor afecta rezultatele etapei a doua?
Nu. Baloanele donate în prima etapă NU vor afecta rezultatele celei de-a doua etape. Toate baloanele adunate în prima etapă trebuie folosite în timpul primei etape - după încheierea acesteia, îşi pierd valoarea.
2. Aceasta înseamnă ca baloanele nefolosite vor fi şterse la începerea etapei a doua?
Nu. Nu vom şterge baloanele, dar vă rugăm să reţineţi că ele nu vor afecta rezultatele celei de-a doua etape.
3. Pot să păstrez baloane din prima etapă în meniul Stea sau în casa de aprovizionare şi să le donez în timpul celei de-a doua?
Teoretic, da, este posibil, dar - după cum am spus mai înainte - baloanele din prima etapă vor fi eliminate din calculele pentru rezultatele etapei a doua, deci ar fi inutil să le păstraţi.
4. Când se încheie prima etapă?
Prima etapă va dura aproximativ 4 zile, nu este posibil să specificăm durata exactă: momentul în care lumea de joc atinge 100% reprezintă încheierea primei etape.
5. Când începe a doua etapă?
A doua etapă începe în acelaşi moment pentru toate lumile de joc şi va dura până în 23 Iulie. Când se va şti exact momentul de începere a celei de-a 2 etape, veţi fi anunţaţi.
6. Este oblicatoriu ca lumea de joc să atingă 100% în etapa 1?
Nu va exista nicio penalitate daca lumea de joc nu atinge 100% în timpul primei etape a evenimentului, dar e bine să jucaţi cât mai mult: cu cât sunteţi mai rapizi, cu atât puteţi primi mai multe premii. Toate lumile de joc participă la etapa a doua.
7. Unele lumi de joc vor munci mai mult în a doua etapă, cum se vor alcătui echipele?
Adevărat, unele lumi de joc vor coopera pentru a atinge un scop comun. Mai multe detalii despre echipe vor fi postate săptămâna viitoare. Mai întâi trebuie să analizăm datele actuale, pentru a face competiţia corectă pentru toţi jucătorii.
Colonizare cu spor!
Adica daca le produc pe timpul etapei intai si le tin in meniul stea sau depozit si le donez pe parcursul etapei a doua, nu se iau in calcul ?!?Citat:
Postat în original de BB_Yahsa
E trecuta pe ele data fabricatiei ?
Cred ca textul a fost destul de clar: baloanele obţinute în etapa 1 nu se iau în calcul în etapa a doua.
eu am intrebat altceva; daca nu dispar din depozite sau meniul stea.. cum stie scriptul ala care le numara cand au fost ele obtinute ?
Faza a doua cand se implementeaza si la noi ?
Pe en deja au anuntat mentenanta de aseara ( 30 minute ) pentru implementarea fazei 2 incepand de azi
faza doi a inceput deja , remus_v
Vă mulţumim pentru implicare şi feedback.