-
posibil bug misiune
am o problema legata de finalizarea unei misiuni: desi sunt la nivelul 30, mi-a ramas o misiune la care se cerea nivel 15 nefinalizata; ultima submisiune are 3 cerinte, pe care le-am indeplinit, insa nu se deblocheaza sa o pot incheia:confused:; este vorba despre misiunea batalia, submisiunea inroleaza-te in armatata, care are trei cerinte, toate indeplinite, cum am mai spus, respectiv: 1, nivel jucator necesar:15, 2, misiune completata: garnizoana si 3. misiune completata: primele unitatiș rog raspuns, ms. anticipat.
-
Bună adilge,
Ne-ar ajuta foarte mult dacă ai reveni cu un print screen, astfel ar fi totul mai clar.
Multumesc.
-
nu pot adauga atasamente, am incercat si paint si word...
-
Nu trebuie atasamente, ci de postat o imagine. Ai aici instructiunile.
-
-
Da, multumim pentru sesizare. Te rog sa curecti memoria cache (istoricul browser-ului), posibil sa ti se deblocheze dupa.
Observ ca tu ai postat pe data de 12.05.2013, daca te uiti la acest post, care e facut pe data de 13.05.2013 vei vedea ca a facut aceasta misiune.
Sper sa rezolvi asa problema. Succes !
-
daca te uiti la submisiuni, nu sunt aceleasi cu postul recomandat; te rog sa mai verifici o data, nu este respectiva misiune ci submisiunea ”talharii” ce mi-ai recomandat, care face parte din misiunea ”elibereaza zona ta”
-
Te rog sa verifici mai bine.
Ti-am dat exact aceeasi misiune, se vede in partea stanga a primii imagini "inroleaza-te in armata" un pic mai deschis la culoare/beculet aprins pe ea, ceea ce inseamna ca este exact pe aceeasi misiune.
Ai curatat ce te-am rugat?
Edit: Iar "talharii" este un pic mai jos, daca derulezi pagina in jos, exact in urmatorul post vei vedea misiune "Batalia" cu verde, ceea ce inseamna ca e terminata.
-
ai dreptate cu postarea anterioara, numai ca mie nu imi apare submisiunea ”inroleaza-te in armata” sa o pot incheia pentru ca este blocata! nu se deblocheaza, desi am incheiat submisiunile cerute pentru a se debloca; apare pe imaginea pe care am incarcat-o...aici este problema, nu se deblocheaza misiunea.
P.S. am sters si istoricul si degeaba...
-
Am inteles, multumim inca o data pentru sesizare, vom transmite tehnicienilor.
Se va remedia in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplaceri.