-
O intrecere intre bresle
As vrea sa va propun sa introduceti in joc ca eveniment saptamanal o intrecere intre bresle in care sa fie data o tinta de indeplinit, o misiune care sa-i angajeze pe toti membrii breslei si sa vizeze acumularea de resurse sau efectuarea unui numar de aventuri .
La sfarsitul saptamanii,breasla care castiga intrecerea sa fie recompensata,pentru toti membrii ei cu nestemate.
Ma gandesc ca aceasta intrecere ar spori numarul de jucatori activi cat si performanta lor,si nu in ultimul rand ar intari spiritul de echipa intre jucatori.
Breasla Ceasornicarilor doreste sa dea un exemplu,sa dovedeasca ca nici o tinta nu ii este imposibila si isi merita primul loc din top!:cool:;)
-
nu cred ca se regaseste asa ceva in idea de joc, la nivel global al Blue B...nu se poate aplica pe un server ceva diferit de ...global, cunoscatori stiu ca pana si''cadourile'' sunt identice,fara specific zonal. de aceea consider acest topic inutil.
-
Nu am intentionat sa pretind ceva zonal care sa nu fie identic {adika ceasuri de buzunar pt noi si eventual cravate de pioner pt PCR sau aripi pt VdA sau mese rotunde pt Camelot xd}
Altfel nu inteleg ce este imposibil de realizat de BlueByte si sa nu fie inclus in joc..
-
nu este un joc local...este un joc la nivel...de seniori. o sugestie e bine venita, si eu ma bucuram sa fiu numit speculantul primei luni de joc.
-
Dk jocul are trupe de atac, pescarie, dc nu ar putea avea si un port?
-
eu sunt PRO, desi nu trebuie numaidecat nestemate ca recompensa...ceva monede ale breslei ar fi suficient...iar daca se implementeaza se poate implementa pe toate serverele, nu doar la noi
Cred ca KML ar da clasa la ce jucatori avem in bresla:)
La aventuri ar trebui sa fie ceva puncte in fct de dificultatea lor.... daca ma pun sa fac craniu, 20 le fac lejer intr-o zi si nu mi se pare corect sa fie contorizate ca si 20 victor de exemplu
-
-
-
Pai deja au fiecare dificultatea ei, nu mai trebuie implementat un sistem de punctare a aventurilor in functie de acest criteriu, ci doar de contorizare a punctelor de dificultate.
-
inutil de ce? ca Vda nu are sanse sa castige? nu acum, peste un timp poate va avea...
mereu "competitiile" sunt binevenite, de orice fel...si-asa multi nu vad rostul breselelor, acest "concurs" ar aduce un + cand e vorba de aderare intr-o bresla.
Tzaar, corect :)