deci asa ceva este imposibil nu imi da voie sa intru pe joc:( imi spune sa contactez suportul....
cu parere de rau va aduc aminte ca asta este bataie de joc...am pierdut o groaza de timp pe acest joc ca sa ce???? nici macar un raspuns?
Versiune printabilă
deci asa ceva este imposibil nu imi da voie sa intru pe joc:( imi spune sa contactez suportul....
cu parere de rau va aduc aminte ca asta este bataie de joc...am pierdut o groaza de timp pe acest joc ca sa ce???? nici macar un raspuns?
Accesul tău la joc a fost blocat din următoarele motive:
Vă rugăm să contactați echipa de asistență ”The Settlers Online”.........
Buna dimineata !
De ieri contul meu nu se mai incarca, stiti ce s-a intamplat?
Precizez ca si contul meu din alta tara intampina aceeasi situatie.
Toate serverele merg, la noi pauza. Smecherie ca la romani : se anunta mentenanta de la ora 2 noaptea si incepe pe shest de dupa-amiaza. Anunturi de la BB? Cucu! BB Yahsa avea lipsuri, dar Imtia e inexistenta, sau altfel spus : nu se ridica nici pana la gleznele lui Yahsa. Trebuie sa facem tichete pe .com , la noi vorbesti cu peretii, mai bine ne-ar trimite cu link direct acolo, oricum sunt degeaba prin zona. Sa ne amintim doar de mentenanta recenta care a durat pana la ora 12 si a fost anuntata pana la ora 7 AM.
Sper sa nu mai aud iar faza aia resuflata cum ca muncesc gratis....
Nici eu nu pot accesa... ce fain..:(
"serverul este momentan ocupat. incearca mai tarziu"... penibil
Penibil e bland spus... Insa chiar nu imi doresc ban, deci las la latitudinea oricui sa creada ce imi trece prin minte.
Exemplu 1: E suparator si trist ca s-a intamplat asa ceva.
Exemplu 2: E regretabil, dar sper ca nu se va mai intampla.
Daca v-ati gandit la altceva, shame on you...
Au moderatorii vreo treabă cu serverele?