Exista o funcție care nu merge? Nu puteți construi o clădire, crea armata sau altele? Postați problemele legate de joc aici!
Please include the below information when reporting bugs or issues in the game How did the error manifest itself? For example, error...
Buna ziua, E a doua oară când o pățesc. Probabil e o problema de la voi, dar nu cred în coincidențe... Am deschis o pungă, (bag) asemantoare...
Am deja 5 felinare fantoma construite pe insula,....dar dupa 7 zile ar trebui sa primesc o recompensa ,apoi sa apara vaporasul fantoma+ o noua...
I am using Chrome, have Win 10 - 8GB RAM, LAN - Cable 10Mbps. The lag on loading the game and showing all island (buildings, etc) is HUUUUUUGE....
De la mentenanta mi a disparut vasul fantoma ..nu inteleg dc? era in cartea misiunilor sub provocarea saptamani ...https://prnt.sc/vmdeai... acum nu...
hello, I took the blue town hall with a permanent look with gems yesterday and it didn't tick the town hall to change my look ..I was left without...
buna ziua ..am cumparat o decoratiune de aspect ptr primarie permanenta cu rubine ceea albastra si nu mi s a aplicat pe primarie dar rubinele vad ca ...
Am pus la vanzare o cantitate de resurse care in depozit se gasea la nivel maxim. Am constatat ca aceiasi cantitate de resurse s-a scazut si din...
Salut, De aproape o luna nu ma mai pot conecta cu Facebook, am cont de nivel 65 si nu mai am acces la el. Ma redirectioneaza cu Ubisoft! Am mai...
Buna ziua! Nu imi recunoaste cheia aplicata pentru a deschide poarta catre sectoarele din nord ca sa pot inchide aventura. Ce pot face?
Buna, Nu reusesc sa deblochez ultimul sector pentru a incheia aventura. Aventura e inceputa inainte de mesajul de pe pagina jocului Cum...
aseara am luat un pachet pe nestemate,,nemaipomenit pachet All -in- One,, el pe langa cladiri si etc mai treb sa contina si 3 potentari prestigioase...
Please fix BUG with explorers, can't send because they return in 5 min. with nothing. I lose about 150 flowers/8 hours, need compensation for this.
buna am deschis av ,,o batalie uriasa si nu am primit setul de costructi bod ..si stau asa cu ea deschisa cu toate ca am dat tab pana la 5 jos ..clic...
buna seara ,azi dimineata am pus la piata o coloba mica de rau sa vand cu 750 cadouri ..la istoric la mine apare ca a fost cumparata dar mie nu mi...
In urma mentenantei din 22.11.2019 nu mai functioneaza partial observatorul. Am eroarea la miniaventura _Craniul Disparut_. La _Alba ca Zapada_ a...
After maintenance from 24.10.2019 in Calendar appear first day with gems it seems like I don't open the windows
Acompleta o colectie imi cere sa adaug 1 grau de la meniu stea pe orcare depozit cand adaug nu se bifeaza la misiune adaugat. Rog ajutor, Multumesc!
Este cumva o mentenanta neanuntata sau de ce nu functioneaza jocul?
When will the Observatory work as intended? For now, none of the generals are correctly affected by the buff. So...when are you going to fix...
http://prntscr.com/avqfy8 asta este ceea ce imi arata cand se incarca mapa ... nu ma pot juca ... Eroare server local --- A fost detectata o eroare...