Nu te poți loga la joc? Chatul nu mai funcționează? Postează problema ta aici!
Contul meuubisoft danberindei@yahoo.com userul este lancelot1943, dar nu ma mai pot loga . Am marea rugaminte sa imi sincronizati contul cu uzerul ...
cum pot inchide acest cont definitiv ...???vreau sa renunt la el
Last annotated status is always the current and continuing status, even if do not give each hour individual feedback. Currently, the delays have...
ieri 18 03 si azi 19 o3 2018 imi tot arata mentenanta sau ma autentifica pe prima pagina dar cand dau sa joc imi mai apare si autentificare esuata in...
Dear players, As you know, players using Chrome to play the game are experiencing game freezes when switching tabs in their browser. We are...
Dear Settlers, As of July 24th, 2017 we've received reports of login difficulties and other inconveniences. The following explanations should...
alooooooo!nu este un om responsabil care sa raspunda la necazurile noastre?pai ce joc e asta cand nimeni nu te baga in seama?de ce sunt platiti...
pai cat trebuie ca raspunda cineva la sesizri,doleante? cu repect,pasnera roz
[15:17] Știri: Nu există niciun server de chat disponibil. Domnilor, de 20 minute doar asta vad in fata ochilor ... ce Dumnezeu faceti cu jocul...
doar eu nu am chat sau este un bug eserverul ro?sau am fost blocat?
Ce se intampla de apare ca pe test server, perioada de asteptare - coada de autentificare? Si eu care vroiam sa mai prin 2-3 ore de farmat...
Bună seara, Am următoarea problemă legată de autentificare: Mă loghez pe contul de la Ubisoft, dar în momentul în care apăs butonul ”Joacă...
imi cere nivel 5 ca sa ma pot loga la chat eu am 56 :)) va rog sa verificati si sa remediati problema
Sunt singurul cu probleme la logare? Imi spune ca se incarca harta, si asa ramane... tot se incarca de ceva timp.. Si sunt in aventura si tin si 2...
daca nu mai avem staff ...devenim staff poate bb vede si intelege din printuri jocul are reguli ...cine nu le vrea sa le schimbe sau sa plece ...
http://www.image-share.com/ijpg-2852-299.html De luni de la ora 12 este asa,dimineata a fost totul ok,se poate un raspuns rog frumos?
Nu pot intra pe cont de ce ? imi zice ca nu am acces, de ce ca nu stiu ? am inteles ca multi jucatori nu au putut intra dar le-atidat drumul inapoi ...
Buna ziua de doua zile incerc sa intru pe cont si numai merge nu stiu de ce Am reinstalat browserul si windosul chiar si tot asa ramane : ...
Error parsing game_settings.xml: SyntaxError: Assert! gParse: Want to add upgrade bonuses at the wrong position: 0 != 5. Please check the game...
Buna ziua,este cumva serverul cazut sau numai eu am problema asta? [url]http://www.image-share.com/ijpg-2657-147.html...de ieri 11 august de la ora...