Aveți vreo idee pentru conținut nou interesant? Spuneți-ne și noua!
Deschid aceasta tema noua in speranta ca vor participa cat mai multi jucatori cu propuneri si idei noi de joc in vedera unei evoutii a jocului cat...
Dati posibilitatea de a avea toti acelasi numar de generali MMA unii au cate 5 MMA altii doar 1, 2, 3, 4 bine-nteles cu nestemate ... cine vrea...
Salut, Propun sa se implementeze in panoul de optiuni un buton prin care poti sa activezi/dezactivezi posibilitatea de a sterge orice fel de item...
Propun sa se implementeze si la Legatorie posibilitatea de a pune in queue mai multe carti. Potentarile sunt destul de rare si scumpe, si in modul...
Studiind putin schimbarile care se vor produce curand, am observat ca spatiul de locuit va ramane in continuare o problema. Este adevarat ca insulele...
Buna seara... Poate multi ati observat ca nu puteti cere 1 set intreg de festivale cand trimiti o oferta sau la piata Eu ma gandesc ca ar fii o idee...
Sunt multi dintre noi care au "sitter" jucatori care ne stiu contul( noi la ei, ei la noi). Nu ar fi mai usor sa faca ca la alte jocuri un meniu in...
Sincer, pentru a capata un castel din aventuri trebuie sa ai mare noroc sa-ti pice din prima sau sa ai rabdare, resurse multe si sa pierzi timp sa...
Ar fi foarte util un scurt istoric al tranzactiilor directe. Eu mereu uit daca am platit sau nu un ls, sau in cazul in care ai trimis din greseala...
Salut / Buna, Am si eu o sugestie, sa se implementeze posibilitatea sa distrugi/stergi aventurile si sa primesti bucati de harta in schimb.
dupa cum se observa cele mai importante resurse sunt afisate sus in bara semitransparenta. jos ar putea sa le afisese in coltul din stanga sau din...
In primul rand as dori ca exploratorul setat pe "Nume: Jefuitor sofisticat Efect: Oferă o şansă sigură de a găsi o misiune bonus cu Aventură." sa nu...
Salutare, Propun un nou general cu abilitatile Maestrului artelor martiale + numarul de unitati crescut la peste 300. Pretul in monede stea peste...
Cele 10 fantome sa aduca 10 av noi legate de ev ,10 noi misiuni zilnice,10 blesteme sau 10 ceva nou sa atraga jucatori in acel ceva
noile schimbari o sa ii faca pe multi sa se lase de joc ...Pacat si eu ma mai gindesc inca sa o fac sau nu ...(mai ales cele de la misiunea breslei )...
Trebuie sa postam si in engleza sau este de ajuns in romana ... ? Cred ca sunt in asentimentul tuturor jucatorilor cand spun ca ar fi bune niste...
Stiu ca versiunea de pe test nu este finala dar totusi... Am o propunere : In loc de pescarii, pe care oricum multi le-au scos sau vandut deja...
Sunt multe de povestit despre cat de neprofitabile sunt si despre ce ar trebui sa faceti ca sa promovati sistemul nou de lupta ... dar am sa ma rezum...
http://prntscr.com/7vjupu Se poate schimba culoarea indicatorului colectabilelor atunci cand se foloseste lumina zanelor in aventuri / scenarii?...
Doresc ca pe viitor sa apara noi aventuri in sistemul random cum este si la expeditii (pozitia taberelor de talhari, unitatile si nr. lor sa se...