PDA

Arată versiune întreagă : Concurs de Halloween - câştigători

BB_Yahsa
19.11.2013, 16:07
Dragi colonişti,

După lungi deliberări, am reuşit să luăm o decizie în ceea ce priveşte premiile concursului de Halloween. Toţi Golemii au fost extrem de interesanţi, de aceea dorim să mulţumim fiecărui participant în parte pentru ingeniozitate, toţi sunteţi câştigători pentru noi!

http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_ro/Pictures/2013_11_19_RO_forum_Halloween_winners.png

Cele trei creaţii care se află pe podium aparţin jucătorilor:

Locul 1 şi 4000 de nestemate - Anghel-7cai
Locul 2 şi 2000 de nestemate - Ciprake
Locul 3 şi 1000 de nestemate - Motoc

Felicitări tuturor şi vă aşteptăm la următoarele concursuri din joc,
BB_Yahsa

Promia
20.11.2013, 11:15
Un mare fâs, acest concurs...
Citez din regulament:"Creaţi o imagine cu un Golem, cu referire la jocul “The Settlers Online”."
As avea curiozitatea de a sti care este referirea la Settlers in cele 3 imagini? Doar 2 din celelalte creatii participante aveau referire la settlers si nici una nu a fost premiata.
Se pare ca avea dreptate cine spunea ca nu este bine sa atragi atentia moderatorilor.
Din partea mea, cu siguranta aceasta este ultima postare pe acest forum.

BB_Yahsa
21.11.2013, 12:03
Dragi colonişti, http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_int/Pictures/2013_09_halloween/golem_forum_s.png

Toţi participanţii la concurs care nu au fost premiaţi vor primi câte
250 de Nestemate, în semn de mulţumire pentru eforturile depuse.

Felicitări pentru: aranyi, r4dutz, Mihail_R, Promia, Frumoasa, Kre123, TheLucifer12.

Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri The Settlers Online.

Colonizare cu spor!
BB_Yahsa

anghel-7cai
02.12.2013, 13:34
Un mare fâs, acest concurs...
Citez din regulament:"Creaţi o imagine cu un Golem, cu referire la jocul “The Settlers Online”."
As avea curiozitatea de a sti care este referirea la Settlers in cele 3 imagini? Doar 2 din celelalte creatii participante aveau referire la settlers si nici una nu a fost premiata.
Se pare ca avea dreptate cine spunea ca nu este bine sa atragi atentia moderatorilor.
Din partea mea, cu siguranta aceasta este ultima postare pe acest forum.
da-mi voie sa mai incerc odata sa te lamuresc:
golemii nostri incearca sa arate cu ceva creat din pamant si flacari "ca cel din joc"
golemul tau incearca sa arate ca un cos cu dovleci ca cei din gradina mea

in concluzie cum gradina mea nu face parte din joc nu ai castigat